Reflektory przód- soczewkowy zamiennik (tuning)

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez huskylipa » 24 lut 2010, 00:30

Witam Wszystkich :)
Tak się właśnie zastanawiam czy można gdzieś dostać ładne (tuningowexD) kompletne reflektory przednie-najlepiej z soczewką? Chodzi mi o te style AngelLook itd.
Piszę ponieważ przeszukałem wszystkie aukcje i sklepy i nigdzie czegoś takiego nie znalazłem ;(
"Nie jeździmy szybko...
... my po prostu nisko latamy."
-Macdaspeed
Początkujący

Od: 16 sie 2009, 17:58
Auto: Mazda 626 GW '01 DITD RF4F

Postprzez Krzysiek Mazda » 2 mar 2010, 16:08

Nie jestem zwolennikiem takiego przerabiania,jesli chcesz sie bawic w wiejski tuning to mogles sobie Golfa kupic albo Calibre.A co do tematu swiatel raczej nie bedzie takich zamiennikow a zreszta tacy jak ty to tylko oslepiaja innych kierowcow,kupujecie dziadostwo made in China za 800-1200 zl.a tak na prawde atestowane kosztuja okolo 4000 do 5000 takie sie kupuje i zaklada w profesionalnym zakladzie
Forumowicz

Od: 27 lut 2010, 21:35

Postprzez Enduro » 2 mar 2010, 21:24

Krzysiek Mazda napisał(a):Nie jestem zwolennikiem takiego przerabiania,jesli chcesz sie bawic w wiejski tuning

to wszystko zalezy do wydaktu i jakosci i optyki
no i w efekcie koncowym gustu wlasciciela
ale przedewszystkim powinno sie pamietac ze takie podzespoly jak lampy powinny
przede wszystkim dobrze swiecic a nie tylko dobrze wygladac...
a tak na marginesie to jaki masz auto?
pozdr.
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Forumowicz

Od: 6 sie 2008, 22:37
Auto: M6 GL´18, + modyfikowane Prosie 996,Triumph-Speedmaster custom czarna, głośna, dwukołowa, angielska hulajnoga