Witam.
Jestem nowy i jeśli robię coś nie tak to proszę o wyrozumiałość.
jakie formaty plików są czytane przez odtwarzacz CD.
Czy odtwarza mp3 oryginalne Radio w M6
Strona 1 z 1
chyba będzie trudno..
E.
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
brzegdolny napisał(a): jakie formaty plików są czytane przez odtwarzacz CD.
Tylko zwykłe AudioCD. Żadnych mp3, wmv itp.
Kiedys jeden z forumowiczow chwalil sie mp3 w fabrycznym radiu wiec chyba jest to mozliwe

Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
To był mechanizm 1CD produkcji Pioneera, rzecz nie rozszyfrowana i nie odgadnięta, nikomu nie czytał mp3 mimo że takie były deklaracje.
Dziwne że posiadacze tego mechanizmu nie zgłębili sprawy lub się nie pochwalili efektami.
No cóż czasem trzeba coś od siebie włożyć a nie tylko po gotowe na forum przychodzić.
A szkoda. W moje ręce taki mechanizm nigdy nie trafił, a chciałbym wiedzieć co i jak by móc konkretnie odpowiadać.
Dziwne że posiadacze tego mechanizmu nie zgłębili sprawy lub się nie pochwalili efektami.
No cóż czasem trzeba coś od siebie włożyć a nie tylko po gotowe na forum przychodzić.
A szkoda. W moje ręce taki mechanizm nigdy nie trafił, a chciałbym wiedzieć co i jak by móc konkretnie odpowiadać.
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, Wyświetlaczy m6, Toyota Avensis
Naprawa ZMIENIAREK (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9 i inne
Wyjścia RCA do zewnętrznego wzmacniacza. Płyta startowa do nawigacji GH
kontakt 503304123
http://www.mazdaspeed.pl/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=podz*+airbob*
Sprzedam oryginalny moduł zmieniarki na 6CD do mazdy 3 i 6, montaż
Żarówki podświetlenia klimatronika
kontakt 503304123
kontakt 503304123
http://www.mazdaspeed.pl/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=podz*+airbob*
kontakt 503304123
airbob, jak dobrze kojarzę to 2 albo 3 osoby mające auta z Włoch miało na konsoli napis MP3 (tylko że mieli problem z odczytem tego formatu).
Faktycznie szkoda że nikt z nich nie drążył tematu.
Faktycznie szkoda że nikt z nich nie drążył tematu.
airbob napisał(a):To był mechanizm 1CD produkcji Pioneera, rzecz nie rozszyfrowana i nie odgadnięta, nikomu nie czytał mp3 mimo że takie były deklaracje.
Ten nieodgadniony mechanizm pioneera to CDS-4077.
Part number mazdy GJ6B-79-AGXB
Na pewno podchodzi zamiast zmieniarki w zestawie BOSE w M6 przed liftem.
Działa w trybie emulacji zmieniarki, brak tagów ID3.
Sprawdzone empirycznie w mojej M6.
pirxik napisał(a):Ten nieodgadniony mechanizm pioneera to CDS-4077.
Part number mazdy GJ6B-79-AGXB
Na pewno podchodzi zamiast zmieniarki w zestawie BOSE w M6 przed liftem.
Działa w trybie emulacji zmieniarki, brak tagów ID3.
Sprawdzone empirycznie w mojej M6.
Czyli u Ciebie ten mechanizm czytał MP3? W jakim kodowaniu musiały być zapisane MP3, żeby poszły?
Pozdor Myjk
Co do standardów MP3 to nie testowałem jakoś specjalnie. Mam to od ponad roku i nie zdarzyło mi się, żeby czegoś nie chciał przeczytać. Jeżeli komuś będzie bardzo zależało na tej informacji, to mogę przetestować.
Nie udało mi się tylko zmusić go do czytania tagów ID3, pomimo, ze według dokumentacji powinno działać.
Nie udało mi się tylko zmusić go do czytania tagów ID3, pomimo, ze według dokumentacji powinno działać.
A ilu płytowy masz napęd w swojej m6 i jaki rocznik auta ?
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, Wyświetlaczy m6, Toyota Avensis
kontakt 503304123
kontakt 503304123
kontakt 503304123
kontakt 503304123
Strona 1 z 1