Kiedy tankujesz samochód?
jako biedny student:(...rezerwa i jeszcze na rezerwie 20-30km.... a tankuje sie za ile sie ma 20-50-100:P ale zawsze na BiPi.
Proste są dla szybkich samochodów....
....zakręty dla szybkich kierowców.
....zakręty dla szybkich kierowców.
- Od: 24 sty 2010, 23:53
- Auto: 323f BG 1.6 16V 92'
Rafi_Ldz napisał(a):50 zł co 3 dni

u mnie dwa zbiorniki gazu (42l) spokojnie na miesiąc stykają , czyli teraz za ok 160 zł/miesiąc, tankuje przeważnie do pełna i staram się zawsze na stacjach D&D, są to wypróbowane stacje przezemnie i moich znajomych, no i mam tam zniżkę..,
tak żeby lampka pomarańczowa się nie paliła, bo mi nerwy psuje
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Gaz jak się kończy, albo jak się skończy
zawsze do pełna – około 35 litrów. Średnio raz na 5/7 dni.
Benzynę za 30 albo 50 jak się zapali rezerwa w zależności od humoru
Praktycznie zawsze na LUKOIL. Ostatnio zatankowałem na tezet gazie i zaczęła szarpać na gazie i miała mniej mocy. Wymiana filterka pomogła
a zatankowałem tam tak zwany gaz + hehehe 
Benzynę za 30 albo 50 jak się zapali rezerwa w zależności od humoru
Praktycznie zawsze na LUKOIL. Ostatnio zatankowałem na tezet gazie i zaczęła szarpać na gazie i miała mniej mocy. Wymiana filterka pomogła

Ja średnio tankuje 50pln na tydzień ,ale "madzia" ma apetyt jak cięższe buty założe
W baku utrzymuje 1/2 , 1/4, tankuje jak tylko dopadnie mnie "mały głód" na stacyjce.
Paliwo prawie zawsze na statoil, raz się zdarzyło tesco ale to porażka totalna, generalnie woda z kamieniem i siwy dym
W baku utrzymuje 1/2 , 1/4, tankuje jak tylko dopadnie mnie "mały głód" na stacyjce.
Paliwo prawie zawsze na statoil, raz się zdarzyło tesco ale to porażka totalna, generalnie woda z kamieniem i siwy dym

- Od: 6 cze 2009, 11:05
- Auto: Było: BG BP-DOHC, BA GT
,jest: W124 300CE
Ja tankuje co dwa tygodnie, jak zapala mi się kontrolka rezerwy, wtedy wchodzi mi 52 litry ON. A tankuje BP Ultima, Shell V-Pover.
- Od: 8 sie 2009, 09:52
- Auto: MAZDA 6 '03 MZR-CD GY 121KM
ja tankuje raz w tygodniu ale i tak mało jezdze pzez ta pii.
zime

- Od: 26 kwi 2009, 19:27
- Auto: Honda Civic V Gen Sedan
Kiedy zapali się lampka wlewam za 100 lub 200 i latam do ponownego stałego palenia się lampki.
MojA KoCHanKa ZaLoTniE MruCzY JaK JĄ PrzYcisNE
WYPOSAŻENIE GASTRONOMII, SKLEPÓW I MAGAZYNÓW, MEBLE, CHŁODNICTWO, KLIMA, KOLEKTORY, PISAĆ NA PW
PrOjEkTy AUTO CAD wykonuję....
MoJa KoCHaNKa
WYPOSAŻENIE GASTRONOMII, SKLEPÓW I MAGAZYNÓW, MEBLE, CHŁODNICTWO, KLIMA, KOLEKTORY, PISAĆ NA PW
PrOjEkTy AUTO CAD wykonuję....
MoJa KoCHaNKa
- Od: 6 sty 2009, 18:55
- Auto: MaZdALeNa XEDOS 6 CA KF

No jeżeli chodzi o gaz (30l)to do końca wyjeżdżam i przerzuca

a tak to jej mam do polowy baku
Na tą chwilę tankuję co ~ 1000km pod korek, chyba że w trasie to co ~1300km ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.