lukkas_kg kup na szrocie sama wkladke zamka od GE, rozbierz wkladke stara i nowa, jak masz troche cierpliwosci, czasu i umiejetnosci to dostosujesz stara wkladke do obecnego kluczyka.
Operacja moze nie jest latwa ale do zrobienia, musialem tak postapic z wkladka w GF jak mi pekl korpus zamka w drzwiach pasazera.
Naprawa/wymiana zamka (wkładka drzwi)
1, 2
czy wkładke która nie rusza sie ani troche z powodu nie używania można jakoś przywrócić do życia
Bardzo proszę o odpowiedź.Pozdrawiam Norbert.
>>>>>>>LOVE PARADE<<<<<<<>>>>>>>>LOVE 626 GE<<<<<<<<
- Od: 12 lut 2010, 10:40
- Auto: Mazda 626 GE 1,8 96r.
Wkladke jesli ci stoi wyjmij spryskaj wd lub namocz w ropie przeczysc i powinna chodzic.Co do zamkow to u mnie drzwi otwieralo sie tylko z pilota, a ciegna byly pozdejmowane aby nie mozna bylo otworzyc z kluczyka,co do lamakow to po nich normalnie sie z kluczyka otwiera tylko jak sa partacze i otwieraja wynalazkami to jest tak podewastowane
- Od: 5 gru 2009, 15:11
Ania69 napisał(a):Wkladke jesli ci stoi wyjmij spryskaj wd lub namocz w ropie przeczysc i powinna chodzic.Co do zamkow to u mnie drzwi otwieralo sie tylko z pilota, a ciegna byly pozdejmowane aby nie mozna bylo otworzyc z kluczyka,co do lamakow to po nich normalnie sie z kluczyka otwiera tylko jak sa partacze i otwieraja wynalazkami to jest tak podewastowane
Dziekuję za odpowiedź
bokser1111 napisał(a):Ania69 napisał(a):Wkladke jesli ci stoi wyjmij spryskaj wd lub namocz w ropie przeczysc i powinna chodzic.Co do zamkow to u mnie drzwi otwieralo sie tylko z pilota, a ciegna byly pozdejmowane aby nie mozna bylo otworzyc z kluczyka,co do lamakow to po nich normalnie sie z kluczyka otwiera tylko jak sa partacze i otwieraja wynalazkami to jest tak podewastowane
Dziekuję za odpowiedźjak tylko zrobi sie troszke cieplej to wyjme wkładki i zobaczymy co z tego wyniknie
Pozdrawiam.Norbert
witam ponownie. mam jeszcze pytanko ponieważ mam zamiar w wekend zabrać sie za czyszczenie wkładki.czy te wkladki mozna rozebrac na czesci pierwsze czy tylko wyjac tak jak siedza w drzwiach?oraz jak rozebrac cala tapicerke drzwi tak aby nic nie uszkodzic? posiada ktos fotki ?
1, 2