Albo może wie ktoś czy można dopasowac z innego modelu np. 626 (bo chyba na jej płycie jest 323)? Z góry dzięki
www.mazdaspeed.pl
smagur napisał(a): Może zna ktoś jakiegoś magika który lepi takie za połowe tej ceny
tomekrvf napisał(a):Lewy przednie B25E-56-130A
Prawe przednie B25N-56-140B za jedyne 270 PLN sztuka
Ale przednie nadkola powinieneś wie w aucie.
Tylne nadkola musisz wziąc od nowszej BJ (2000.10) ale w serwisie kosztują jakieś 500 za sztukę
.Polecam Allegro
Jacekm_ napisał(a):tomekrvf napisał(a):Lewy przednie B25E-56-130A
Prawe przednie B25N-56-140B za jedyne 270 PLN sztuka
Ale przednie nadkola powinieneś wie w aucie.
Tylne nadkola musisz wziąc od nowszej BJ (2000.10) ale w serwisie kosztują jakieś 500 za sztukę
Ale to w modelach po roku 2000 powinny być te nadkola fabrycznie?
U mnie ich nie ma za bardzo, a rocznik 2003... Mam też zaklepane ranty tylnych błotników ze względu na szerokie felgi, może z tego samego powodu poprzedni właściciel wywalił nadkola? Proszę o potwierdzenie, czy powinny być, czy wszystkie BJ'ki wychodziły bez nich?
bg_wolf napisał(a):Ja na przykład szukam zaślepek na dziury po relingach...2 nie było, a jedną ukradli...nowe = 20 zł/szt.
Grzechmazda 323fD napisał(a):bg_wolf napisał(a):Ja na przykład szukam zaślepek na dziury po relingach...2 nie było, a jedną ukradli...nowe = 20 zł/szt.
Jak znajdziesz to daj znać te zaślepki często wypadają na myjni mi została tylko jedna![]()
W moim aucie też nie ma z tyłu nadkoli mazda r.2000. Przez to mam korozje na jednym z nadkoli ale podejrzewam, żę kiedyś było bum.
smagur napisał(a):Rzeczywiście przednie chyba mam ale cena tylnych mnie dosłownieMoże zna ktoś jakiegoś magika który lepi takie za połowe tej ceny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości