Ogólnopolski Zlot Klubu Mazdaspeed – 12-14 sierpień Toruń 2005
Gajnek – 2 osoby – sobota, niedziela na 100% dziewczyna kombinuje zeby urlop sobie załatwic na piatek wtedy 3 dni dzis wieczorkiem bede wiedział dokładnie.
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
bialy114 – 2 osoby – sobota
Zwlekałem do samego końca i nareszcie wiem :
Z wakacji nad morzem w rodzinne strony, dzieci u dziadków, a nam już tylko 50 km do Torunia
ale niestety tylko na jeden dzień.
Zwlekałem do samego końca i nareszcie wiem :
Z wakacji nad morzem w rodzinne strony, dzieci u dziadków, a nam już tylko 50 km do Torunia
- Od: 26 kwi 2004, 23:01
- Auto: Rover 620Si+LPG
mARIOx +Żonka (dwuosobowych pewnie juz nie ma??) czy szeryf moze powiedziec jakie pokoje zostaly? I jeszcze jedno
czy mozna wplacic kaske pierwszego sierpnia? albo nie juytro wplace kase i juz... jestesmy na 100%

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

katalogowo 215km/h... -a wystarczyło ją pogłaskać
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 29 sty 2005, 19:03
- Auto: 323F,2.0,V6,1995r,159tys
Witam Wszystkich z mojej MX3!!!;–)
Panowie mam pytanie dotyczące tej imprezki w miescie pierników, bo kurcze wypadło mi weselisko 13.08 na ktore nie bardzi mi sie chce isc..a jak sie dowiedzialem o tej imprezie to juz wogóle zrezygnowałem i powiedzcie mi prosze czy sa jeszcze wolne miejsca w pokojach, bo przyjechałbym swoja MAZDĄ z kumplem, czyli 1 auto + 2 noclegi od 13 i 14.08 -ile by to razem kosztowało moi drodzy klubowicze?
Z powazanem JeTix-Przeworsk(Nowosielce Team).
Czekam na Waszą odezwe..
Panowie mam pytanie dotyczące tej imprezki w miescie pierników, bo kurcze wypadło mi weselisko 13.08 na ktore nie bardzi mi sie chce isc..a jak sie dowiedzialem o tej imprezie to juz wogóle zrezygnowałem i powiedzcie mi prosze czy sa jeszcze wolne miejsca w pokojach, bo przyjechałbym swoja MAZDĄ z kumplem, czyli 1 auto + 2 noclegi od 13 i 14.08 -ile by to razem kosztowało moi drodzy klubowicze?
Z powazanem JeTix-Przeworsk(Nowosielce Team).
Czekam na Waszą odezwe..
There is only one thing which could be compared with "orgazm"..this is sSSPPEEDDD;–)
- Od: 7 maja 2005, 15:15
- Auto: MAZDA MX3 1.8 V6
No to zapisuje:
Mazda 323F Wiesiek i Małgosia
W poniedziałek pójdzie przelew.
Mazda 323F Wiesiek i Małgosia
W poniedziałek pójdzie przelew.
- Od: 17 lip 2005, 18:30
- Auto: 323P '98 BA B3
Mozna jakis numer tel do organizatorów?? Prawdopodobnie dotre dopiero jutro ok północy i niewiem czy bede jechał do hotelu czy do kregielni.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
Moj numer 502047699, w razie potrzeby prosze o kontakt.