Na stację zajeżdżam zazwyczaj zanim zapali się rezerwa, lub krótko po. Jak spadł wielki tegoroczny śnieg, to spaliłem w korkach do komputerowego zera
i jeszcze sporo z takim stanem przejechałem... ale to był wypadek przy pracy
www.mazdaspeed.pl
krzych napisał(a):Mozna z duzym przymruzeniem oka sprawdzac spalanie na autostradzie z tempomatem sztyno na jakiejs predkosci per caly bak, ale w cylku mieszanym?
krabdul napisał(a):No tak ale ktoś kupuje auto skuszony niskim spalaniem rzędu powiedzmy 8 a potem przy jego eksploatacji wychodzi 10 i biedak nie wie czemu, tworzy problemy, wymienia pół auta a tu się okazuje, że eksploatuje auto w zupełnie innych warunkach niż masa ludzi, czego niestety tabelka mu nie powiedziała
Wbrew szyderze kolegi rafusmaximus podtrzymam, że podanie średniej prędkości jest jednym z ważniejszych wyznaczników. W 90% przypadków jak spojrzę na średnią prędkość to jestem w stanie podać spalanie +-0.5
Grzyby napisał(a):krabdul napisał(a):No tak ale ktoś kupuje auto skuszony niskim spalaniem rzędu powiedzmy 8 a potem przy jego eksploatacji wychodzi 10 i biedak nie wie czemu, tworzy problemy, wymienia pół auta a tu się okazuje, że eksploatuje auto w zupełnie innych warunkach niż masa ludzi, czego niestety tabelka mu nie powiedziała
Wbrew szyderze kolegi rafusmaximus podtrzymam, że podanie średniej prędkości jest jednym z ważniejszych wyznaczników. W 90% przypadków jak spojrzę na średnią prędkość to jestem w stanie podać spalanie +-0.5
Przecież na stronie z mojego podpisu jest średnia prędkość ...
krabdul napisał(a):Wiem, że wieje propagandą i że może to kwestia porównania dwóch konkretnych stacji ale proponuje ze 2-3 razy zaryzykować
Grzyby napisał(a):Jak to średnia ze stylu mieszanego nie jest wiele warta?
krabdul napisał(a):Jeżeli nawiązujesz do mojego wątku o średniej prędkości
krabdul napisał(a):Kolego jednak powinienem się pogniewaćPo pierwsze zastosuj się do sugestii ZYGZ bo inaczej będziesz musiał w każdym poście pisać jakie masz auto.
rafusmaximus napisał(a):krabdul napisał(a):Kolego jednak powinienem się pogniewaćPo pierwsze zastosuj się do sugestii ZYGZ bo inaczej będziesz musiał w każdym poście pisać jakie masz auto.
Wystarczy spojrzeć na mój podpis, tam, od początku mojego bytu na forum, jest napisany motorek
ZYGZ napisał(a):Do nowej świeckiej tradycji warto by było abyście uzupełnili dane dotyczące waszych aut (jaki motor i ilu konny) i wtedy naprawde będzie tutaj klarownie. Zaglądałem tutaj do tego wątku ale rozeznać sie w nim było naprawde prawie niemożliwe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6