626 GF fs
626 GW fs
MPV LW 2,0 obecnie
www.mazdaspeed.pl
Radex84 napisał(a):Pankuba napisał(a):bananmin napisał(a):323 BA z5
626 GF fs
626 GW fs
MPV LW 2,0 obecnie
Zwiększasz wagę i gabaryty.
Kiedy BT-50 albo CX-9?
potem to już zostaje tylko autobus
SvD napisał(a):No cóż. Niedawno (około roku temu) dostałem prawko, pierwszy samochód to Opel Astra Hatchback z 93. Teraz mam zamiar ten samochodzik wymienić na coś lepszego. Jako, że jestem wzrokowcem padło na Mazdy a dokładniej na Mazdę 323f ba. Trochę sobie googlam i tak mnie zastanawia, widząc ceny Mazdy 323f ba porównuje je do cen np. Opla Vectry. Do dyspozycji mam ~10.000zł Opla Vectrę kupię np. z rocznika ~98/00 gdzie Mazdę, taką jaka mnie interesuje około rocznika 97. Moje pytanie jest takie, co się bardziej opłaca kupić, czy Mazda jest na tyle lepsza aby zrównoważyć te 2/3 lata różnicy?
widlak napisał(a):SvD napisał(a):No cóż. Niedawno (około roku temu) dostałem prawko, pierwszy samochód to Opel Astra Hatchback z 93. Teraz mam zamiar ten samochodzik wymienić na coś lepszego. Jako, że jestem wzrokowcem padło na Mazdy a dokładniej na Mazdę 323f ba. Trochę sobie googlam i tak mnie zastanawia, widząc ceny Mazdy 323f ba porównuje je do cen np. Opla Vectry. Do dyspozycji mam ~10.000zł Opla Vectrę kupię np. z rocznika ~98/00 gdzie Mazdę, taką jaka mnie interesuje około rocznika 97. Moje pytanie jest takie, co się bardziej opłaca kupić, czy Mazda jest na tyle lepsza aby zrównoważyć te 2/3 lata różnicy?
Mi też wszyscy doradzali : kup se golfa tdi albo coś bo xedos stary i drogo gość chce. A ja się uparłem mam xeda i nie żałuje ani jednego grosza wydanego na to auto. Cena często odzwierciedla to co dostaniesz od auta w zamian. Kiedyś będę zmieniał i marzy mi się MPS 6. Pewnie znowu dostanę zjebki od panny ale cóż.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości