mario1616 napisał(a):Duzo przeklamuje licznik na 195/50/15 ?
Zimowki mam 175/70/13
przy tych dwóch rozmiarach prędkość rzeczywista jest większa na 15" o (0.14%)
www.mazdaspeed.pl
arturd napisał(a):No właśnie, z tego co piszesz marcin255 to masz motorek w niezłym stanie i nie ''wyciągasz'' tyle, i ja przyznam szczerze, że nie mogłem 190km/h osiągnąć, chociaż na kondycje silnika nie narzekam, a inni mogą. No i te niebotycznie krótkie czasy do ''setki'' dla Z5 niewiele ponad 10sGdzie jest zatem problem?
TR4PSTAR napisał(a):Według mnie 190 km/h Madzią z sercem Z5 to super wynikKatalogowo 1.8 śmiga 190 km/h ... Udalo mi się osiągnąć tą prędkośc i myśle, że przekroczyłbym bariere 200 km/h
don2x44 napisał(a):Moja przekroczyła barierę 200km/h z trzema osobami na pokładzieAle ostatnio jak jechałem z Poznania do Środy Wlkp to na wylotowej trasie katowickiej, rozkulałem moją do jakiś licznikowych 215 km/h – rozmiar ogumienia seryjny R15 195/55... ile w tym prawdy nie wiem, nie miałem przy sobie GPS. Dalej odpuściłem, bo to nie auto do takich prędkości, w ogóle jazda 323F BA powyżej 160km/h to już totalny hardkor
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość