Pada śnieg, he
jak u nas? a u nas silne zakwasy po odsniezaniu
przed garazem u siebie nie mam gdzie juz sypac, zaspa zakrywa juz znak 
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
ja juz mam nawet nie po dziurki w nosie a po ostatnią sztachetę w płocie tego śniegu 
aż się boje myśleć co będzie jak to wszystko zacznie się topić, a teren jest równy jak stół![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Sąsiadowi juz płot zasypaliśmy

aż się boje myśleć co będzie jak to wszystko zacznie się topić, a teren jest równy jak stół
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Sąsiadowi juz płot zasypaliśmy

U mnie zaspa koło garażu ma wysokość garażu
Ale jestem pozytywnie zaskoczony tym jak mazda jedzie po śniegu, wbijam się we wszystkie możliwe zaspy na parkingach i jeszcze się nie zakopałem 
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Ekolodzy zebrali dowody na ocieplenie klimatu:
http://www.darkroastedblend.com/2010/02 ... -snow.html
Zas kosmici w calkiem nowy sposob daja nam do zrozumienia ze odwiedzili nas tej zimy:
http://i.imgur.com/s9BPb.jpg
http://www.darkroastedblend.com/2010/02 ... -snow.html
Zas kosmici w calkiem nowy sposob daja nam do zrozumienia ze odwiedzili nas tej zimy:
http://i.imgur.com/s9BPb.jpg
-
Moderator "3BK" -Paweł
u mnie zaczyna to badziewie sie topic,kolo garazy mamy usypana gorke wysokosci 6 i szerokosci na dole 15m.bedzie fajnie jak to poplynie.a dzisiaj jeszcze jadac trafilem na "kaluze"(w sumie to male jeziorko) glebokosci 30cm i dlugosci kolo 40m.po przejezdzie z predkoscia 30km/h madzia zdechla.ja juz wole jednak snieg 
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Jak to zdechla? Ja "plynalem" (doslownie, chlupotala woda o podwozie taka byla glebokosc) jak rowniez stalem w takiej kaluzy i nic... ALe co fakt to fakt, deszcz jest o wiele gorszy niz snieg w takich przypadkach, zdarzalo mi sie jezdzic po "glebszym" acz ubitym sniegu z predkosciami powyzej dopuszczalnych nawet, a powyzej 2 cm wody na jezdni sie nie odwaze 
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Jeśli już mowa o nurkowaniu to mi przytrafiło się wjechać w wodę na głębokość bocznych listw w drzwiach , dystans około 10m , fakt faktem z nie w PL
Pozdr
Pozdr
-
Grucha
krzych normalnie zdechla.szczescie ze nie stanela w tej kaluzy.jak pozdejmowalem fajki to z dwoch kapalo.ile moglem to chusteczkami wyciaglem wode ze swiec i zapalila na 3 cylindry.do garazu sie dokulalem.w piatek zobacze co jej dolega.
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
kristofc jak to nie w PL
Myslalem ze u nas tylko takie melodie sie dzieją 
Nie no zart oczywiscie. Z tego co wiem od znajomych kierowcow co zawodowo jezdza autokarami badz tirami to to co sie dzieje w innych krajach od naszej wschodniej granicy to my mamy raj na ziemi. Mowa tu nie tylko o zimie ale i wogole o caloksztalcie
Nie no zart oczywiscie. Z tego co wiem od znajomych kierowcow co zawodowo jezdza autokarami badz tirami to to co sie dzieje w innych krajach od naszej wschodniej granicy to my mamy raj na ziemi. Mowa tu nie tylko o zimie ale i wogole o caloksztalcie
-
Szalotka
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
gromaciek napisał(a):kristofc jak to nie w PLMyslalem ze u nas tylko takie melodie sie dzieją
Rzecz miała miejsce w Rumunii przy Carrefourze

-
Grucha
[/quote]kristofc napisał(a):
Rzecz miała miejsce w Rumunii przy Carrefourze
No to wszystko wyjaśnia

-
Szalotka
no i sypie..
, przez dzisiejszą noc dowaliło ok. 10 cm
, dobrze że mrozy nie powróciły.. , a już tak sucho na ulicach było.., trawkę było widać na trawnikach.. 

Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Chcialbym pogratulowac zalozenia super watka a wszystkim innym dobrego poczucia humoru, dzis 4mc od powstania zimowego watka
Trzymajcie sie cieplo za 2tyg wiosna
przynajmniej ta kalendarzowa 
Trzymajcie sie cieplo za 2tyg wiosna
-
Moderator "3BK" -Paweł