Mazda6 MPS (GG) – Opinie i Informacje
juz nie
dopisz może "y" do "spot" bo dla jednego to chyba nie warto podwieszać 

misiekwaw napisał(a):juz niedopisz może "y" do "spot" bo dla jednego to chyba nie warto podwieszać
Nie profanuj
emilio
- Od: 18 maja 2009, 18:16
- Auto: speed3 '08
Dziś widziałem pięknego czarnego MPS w Poznaniu na ulicy hmm przedłużenie słowiańskiej, ale nie jestem pewien czy to jeszcze słowiańska przy Akademii rolniczej, technologi drewna, zaczynało się na PO, piękny. Pan w czarnym swetrze polarze
Pozdrawiam!
Zoom-Zoom!
Hehe – dokładnie 
emilio
[quote="Faja"]Dziś widziałem pięknego czarnego MPS
kilka dni temu w belgii tez widzialem czarnego
sliczny normalnie,egzemplarz z konca 2007r,35tys przebiegu,bardzo zadbany,nie dlubany,przegadalem z facetem prawie 1h 
kilka dni temu w belgii tez widzialem czarnego
- Od: 20 wrz 2009, 20:58
- Auto: W169,W251,E92
kryystian już niedługo będzie do kupienia ten wspaniały egzemplarz, którego Kwiatek polecał 
Dziewczyny i Chłopaki
Mam do Was pytanko, czy ma ktoś z okolic Stolycy pożyczyć łańcuchy zimowe na 215/45/18 ? Jadę na tydzień w góry i nie opłaca mi się kupować zimowych opon
Potrzebowałbym w dniach 13.02-21.02, oczywiście się odwdzięczę
pozdrawiam,
Darkman
Dziewczyny i Chłopaki

Mam do Was pytanko, czy ma ktoś z okolic Stolycy pożyczyć łańcuchy zimowe na 215/45/18 ? Jadę na tydzień w góry i nie opłaca mi się kupować zimowych opon
Potrzebowałbym w dniach 13.02-21.02, oczywiście się odwdzięczę
pozdrawiam,
Darkman
- Od: 4 paź 2009, 15:58
- Auto: Mazda 6 MPS
Jak Cie nikt nie wspomoże to sobie sieknij Autosock-i.Taniej i śmiga się na tym ponoć znakomicie.
emilio
[quote="Darkman111"]kryystian już niedługo będzie do kupienia ten wspaniały egzemplarz, którego Kwiatek polecał 
niestety juz nie bedzie
kupil jakis kowal artysta spod Bialegostoku
wyklepal troszke choc niezbyt mu to wyszlo
(wiem bo widzialem w brukseli)swoja droga ciekaw jestem ile sladow zostawia 
niestety juz nie bedzie

- Od: 20 wrz 2009, 20:58
- Auto: W169,W251,E92
Darkman111 napisał(a):Mam do Was pytanko, czy ma ktoś z okolic Stolycy pożyczyć łańcuchy zimowe na 215/45/18 ? Jadę na tydzień w góry i nie opłaca mi się kupować zimowych opon
Wątpię, czy w MPS da się w ogóle założyć łańcuchy na ten rozmiar, sprawdź w manualu.
Kowalesik
MazdaSpeed 6 GT 2.3 Turbo AWD
MazdaSpeed 6 GT 2.3 Turbo AWD
Hmm,
właśnie rozmawiałem z Kwiatkiem i mówi, że jego kumplowi się udało
ale sprawdzę w obstrukcji insługi co na ten temat piszą, dzięki
P.S. Nie będę kupował skarpet, raczej skuszę się na łańcuchy
Pozdro
właśnie rozmawiałem z Kwiatkiem i mówi, że jego kumplowi się udało
P.S. Nie będę kupował skarpet, raczej skuszę się na łańcuchy
Pozdro
- Od: 4 paź 2009, 15:58
- Auto: Mazda 6 MPS
pt wieczor w Siedlcach – male i wolno rondko http://www.youtube.com/watch?v=HmKRluZMfSU
pt wieczor w Siedlcach – duze i szybkie rondo
http://www.youtube.com/watch?v=sSxQRX-Y6Aw
z tego ost mam cos jeszcze... Ogolnie malo czasu bylo wiec na szybko skrecone
pt wieczor w Siedlcach – duze i szybkie rondo

2013 Bugatti Veyron Zawieszenie KW, świecie Brisk, 2 Magnetyzery, Spoiler od EVO IV, Intercooler Iveco, orurowanie DIY, klocki przód BMW 328i, sprzeglo Radzikowski, Wałek inż Świątek, rozpórka kielichów, radio z mp3, pasy i szelki Sparco SOLD
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
habzimierz napisał(a):pt wieczor w Siedlcach – male i wolno rondko http://www.youtube.com/watch?v=HmKRluZMfSU
pt wieczor w Siedlcach – duze i szybkie rondohttp://www.youtube.com/watch?v=sSxQRX-Y6Aw
Co takiego masz:D?
Zoom-Zoom!
takie tam 

2013 Bugatti Veyron Zawieszenie KW, świecie Brisk, 2 Magnetyzery, Spoiler od EVO IV, Intercooler Iveco, orurowanie DIY, klocki przód BMW 328i, sprzeglo Radzikowski, Wałek inż Świątek, rozpórka kielichów, radio z mp3, pasy i szelki Sparco SOLD
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
nash13 i belu latali bokami jak w transie a ja swoją ośką się telepałem i im generalnie ździebko przeszkadzałem hehe 
emilio