Uwagi do funkcjonowania forum
sq2jul napisał(a):Nie mozna wstawiac obrazow, ktore maja wiecej niz 800px dlugosci (wysokosci) – screenshoty stron z ogloszeniem, ktore powinny sie znajdowac w tematach z pytaniami o auta w dziale Kupuje Mazde maja czesto wiecej niz 800px wysokosci.
W sumie to starczyłoby chyba ograniczenie szerokości obrazków żeby forum się nie rozjeżdżało
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
andrzej-w napisał(a):mam pytanie do administratorow forum,
czy obecny template zostaje juz na stale? – mam nadzieje, ze nie, bo nie dosc, ze "oblatany" ,to i malo czytelny
jesteś już na tyle długo na tym forum, że bez problemu znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.
trzeba dopisać MX-6 do GE i GD
do GD to chyba bez celowe. Raz – ze względu na znikomą ilość, dwa – wprowadzi niepotrzebne zamieszanie wśród nowych użytkowników
Moim zdaniem nowe logo klubu jest trochę bezsensowne... Dlaczego phpBB? Co to oznacza? Bo hasło "creating communities" nawet niezłe.
widzisz k..... i nie grzmisz
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Mam nadzieje bo to co sie ostatnio dzialo w temacie o nowym forum mnie przerazilo i to bardzo. Przepraszam za goraczkowanie sie 
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
pewnie już ktoś o tym pisał, ale nie chce mi sie 60 stron wertować. TCO, DODAJ WYŚWIETLENIE LINKÓW ZEWNĘTRZNYCH W NOWYM OKNIE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (bo mnie ch** strzeli)

Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xonic kliknij prawym otworz w nowym oknie i po temacie. albo w ff poprost kliknij rolka to Ci sie automatycznie pojawi w nowej.
People_Hate_Me napisał(a): w ff poprost kliknij rolka to Ci sie automatycznie pojawi w nowej.
Oooooo, nie wiedziałem
Super sprawa
Grzyby napisał(a):People_Hate_Me napisał(a): w ff poprost kliknij rolka to Ci sie automatycznie pojawi w nowej.
Oooooo, nie wiedziałem
Super sprawa
widzisz ile ciekawych rzeczy człowiek może sie nauczyc
tco_tm da sie zrobic cos z tymi obrazkami (limit wysokosci 800px)?
tco_tm napisał(a):sq2jul napisał(a):tco_tm da sie zrobic cos z tymi obrazkami (limit wysokosci 800px)?
Racja, owszem, już.
podziękował!

Dlaczego nie moge dodac Google [Bot] do przyjaciol? Ja bardzo lubie google 
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.