Uwagi do funkcjonowania forum
pytam bo nie moge zmienic podtematu w starym watku regionalnym, to ze przy nowych watkach nie ma tej opcji to zauwazylem
pytanie czy po przerobkach forum bedzie taka mozliwosc i czy musze zakladac nowy temat zeby nie wprowadzac ludzi w blad starym podtematem
pytanie czy po przerobkach forum bedzie taka mozliwosc i czy musze zakladac nowy temat zeby nie wprowadzac ludzi w blad starym podtematem
Czy "cienie" po wątkach przeniesionych do kosza będą się same unicestwiać przy wypróżnianiu kosza? Czy będą zostawać puste jak na poprzednim forum? 
Fajnie by zostawiać cienie, bo user ma wtedy odnośnik na liście w dziale, przeczyta co i jak i nie założy mi nowego tematu, bo "tamten mu gdzieś zniknął".
Fajnie by zostawiać cienie, bo user ma wtedy odnośnik na liście w dziale, przeczyta co i jak i nie założy mi nowego tematu, bo "tamten mu gdzieś zniknął".
A kiedy bedzie mozna pozbyc sie komunikatu "Wprowadzony numer użytkownika GG jest zbyt krótka." ? 
Juz mnie troche drazni, ze opis auta mam w Yahoo messengerze i nie da sie tego zmienic, bo numer GG jest za krotka
Juz mnie troche drazni, ze opis auta mam w Yahoo messengerze i nie da sie tego zmienic, bo numer GG jest za krotka
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
- Kod: Zaznacz cały
Obrazki mogą mieć maksymalnie 800 pikseli wysokości.
prosze o wyl. tego ograniczenia – uniemozliwia ono sprawne dzialanie w dziale 'Kupuje Mazde!'.
krzych napisał(a):Juz mnie troche drazni, ze opis auta mam w Yahoo messengerze i nie da sie tego zmienic
Oczywiście, że się da. Zobacz, że inni maja opis auta
Adaś napisał(a):krzych napisał(a):Juz mnie troche drazni, ze opis auta mam w Yahoo messengerze i nie da sie tego zmienic
Oczywiście, że się da. Zobacz, że inni maja opis autaChyba, że chcesz dać numer GG pod ikonkę Yahoo
Toz napisalem co sie dzieje.
Ok, niech bedzie lopatologicznie:
1. Kasuje wszystkie pola komunikatorow oraz opis auta – komunikat o GG.
2. Dodaje opis auta – komunikat o GG
3. Dodaje rozne kombinacje numeryczne do pol z komunikatorami procz jabbera – komunikat o GG
4. Kasuje opis auta – komunikat o GG.
A ze inni maja ok to ja widze, nie zmienia to faktu, ze u mnie nie dziala
PS. A najbardziej durne jest to, ze pola GG _nie_ma_
PS2. Inne PSy nieaktualnie, wlasnie pokladam sie ze smiechu z samego siebie, bo dalem sie nabrac

I skorzystam ze jeszcze nikt nie odpowiedzial dodajac pytanie (mam nadzieje ze nie bylo):
Jesli oznaczam watki jako przeczytane i miedzy wyswietleniem moim kliknieciem ktos doda cos to czy phpbb jest na tyle madre, ze oznaczy jako przeczytane wszystko procz tych ktore dodano? (wnioskuje ze tak, ale nie wiem czy slusznie)
krzych napisał(a): skorzystam ze jeszcze nikt nie odpowiedzial dodajac pytanie (mam nadzieje ze nie bylo):
Jesli oznaczam watki jako przeczytane i miedzy wyswietleniem moim kliknieciem ktos doda cos to czy phpbb jest na tyle madre, ze oznaczy jako przeczytane wszystko procz tych ktore dodano? (wnioskuje ze tak, ale nie wiem czy slusznie)
Nie za bardzo zrozumialem o co Ci chodzi – masz na mysli race condition, ktory wystepuje podczas Twojego klikniecia (na oznacz wszystkie posty jako przeczytane), a napisaniem (a raczej wyslaniem – submitnieciem formy) przez kogos innego nowego posta?
sq2jul napisał(a):
prosze o wyl. tego ograniczenia – uniemozliwia ono sprawne dzialanie w dziale 'Kupuje Mazde!'.
Co dokładnie się tam dzieje?
krzych napisał(a):Jesli oznaczam watki jako przeczytane i miedzy wyswietleniem moim kliknieciem ktos doda cos to czy phpbb jest na tyle madre, ze oznaczy jako przeczytane wszystko procz tych ktore dodano? (wnioskuje ze tak, ale nie wiem czy slusznie)
Odznaczane są posty do chwili kliknięcia, a nie otwarcia strony na której klikasz.
the right man in the wrong place...
Odznaczane są posty do chwili kliknięcia, a nie otwarcia strony na której klikasz.
Kicha. Moznaby to kiedys zmienic (w session zapisywac statusy przeczytany/nieprzeczytany w chwili podawania contentu – w sensie numeru postu ostatnio widzianego, nie zeby trzymac makrer do kazdego postu
masz na mysli race condition, ktory wystepuje podczas Twojego klikniecia
O ile Ciebie dobrze zrozumialem to nie, nie to. Mam na mysli to, ze gdy ogladam sobie tematy nieprzeczytane w momencie gdy te interesujace juz przeczytalem i chce je zaznaczyc jako przeczytane, ale przegladanie zajmuje mi np. minute to w ciagu tej minuty ktos juz moze naklikac cos w tematach mnie interesujacych a ja tego nie widze, bo nie mam "swiezej" strony. Jesli zas zaczne ja odswiezac tuz przed kliknieciem to owszem, skroce czas miedzy odswiezeniem a kliknieciem do minimu, ale nie wyklucze pominiecia jakiegos posta tak czy inaczej.
tco_tm napisał(a):sq2jul napisał(a):
Co dokładnie się tam dzieje?
Nie mozna wstawiac obrazow, ktore maja wiecej niz 800px dlugosci (wysokosci) – screenshoty stron z ogloszeniem, ktore powinny sie znajdowac w tematach z pytaniami o auta w dziale Kupuje Mazde maja czesto wiecej niz 800px wysokosci.
Kosmetyka: w dziale tuning jest poddzial "optyczny" – czyzby tuning swiatel?
("wizualny" byloby nieco bardziej trafne
)