Jakie nietypowe rzeczy znajdują sie w Waszych Mazdach?
a jam mam zabudowany i podłączony do radia zestaw głosnomówiący z mikrofonem w słupku kierowcy, tylko nie mogę dostać przejściówki mini jack do wejścia w nokii 5800 x-press music.
ciekawe jak to dziala...
ciekawe jak to dziala...
pozdrawiam
Patryk
Patryk
W mojej była w schowku bardzo dobrze wyposażona apteczka (po pierwszej właścicielce imieniem Evelin) i ... różaniec – chyba po gościu spod Piotrkowa, od którego Madzię kupiłam.
Bardziej dokładne oględziny odkładam do wiosny.
Bardziej dokładne oględziny odkładam do wiosny.
Są goście, którzy powinni mieć prawny zakaz posiadania samochodu i każdego innego urządzenia, którego budowa jest bardziej skomplikowana niż budowa cepa.
- Od: 27 gru 2009, 17:13
- Auto: Mazda MX-3 1.6 DOHC 107KM
rok produkcji wg dokumentów 1998, wg. VIN 1997
patbaj napisał(a):a jam mam zabudowany i podłączony do radia zestaw głosnomówiący z mikrofonem w słupku kierowcy, tylko nie mogę dostać przejściówki mini jack do wejścia w nokii 5800 x-press music.
ciekawe jak to dziala...
Pewnie dla tego że nokia 5800 sama w sobie ma gniazdo mini-jack
Proponuje kupić zestaw słuchawkowy na allegro i własnoręcznie dolutować gniazdo albo dać do zrobienia komuś kto potrafi na tyle operować lutownicą żeby się nie poparzył

- Od: 6 cze 2009, 11:05
- Auto: Było: BG BP-DOHC, BA GT
,jest: W124 300CE
w takim razie jest to jakieś inne lącze – wydawało mi się ze to mini jack, więc bedzie chyba jeszcze mniejsze.
muszę sprawdzić. zestaw słuchwkowy mam, ale nie używam, więc może się nada...
muszę sprawdzić. zestaw słuchwkowy mam, ale nie używam, więc może się nada...
pozdrawiam
Patryk
Patryk
W B2500 ręczny jest "wyciągany" spod konsoli po stronie kierowcy
W mojej się jeszcze dodatkowo instalacja sprężonego powietrza znajduje, dwa akumulatory, 20 litrowy prysznic i instalacja 230 V 
Częste mycie skraca życie.....

Jest: Tribute 3.0 V6/B2500 2.5 TD>
Było: 626 2.0 LPG/626 2.5 V6 Cronos/323 1.3 LPG
Będzie: MAZDA

- Od: 23 sty 2005, 16:42
- Auto: B2500 2.5 TD , Tribute 3.0 V6
Pablo napisał(a):W B2500 ręczny jest "wyciągany" spod konsoli po stronie kierowcyW mojej się jeszcze dodatkowo instalacja sprężonego powietrza znajduje, dwa akumulatory, 20 litrowy prysznic i instalacja 230 V
widzę że wozisz ze sobą jeszcze dużo śniegu na pace

Radex84 napisał(a):Pablo napisał(a):W B2500 ręczny jest "wyciągany" spod konsoli po stronie kierowcyW mojej się jeszcze dodatkowo instalacja sprężonego powietrza znajduje, dwa akumulatory, 20 litrowy prysznic i instalacja 230 V
widzę że wozisz ze sobą jeszcze dużo śniegu na paceto nie Ty sprzedajesz go na allegro?
Obecnie 210 szt opraw jarzeniowych na pace czeka na rozładowania. A sprzedać? w życiu – B2500 ma u mnie dożywocie zapewnione
Częste mycie skraca życie.....

- Od: 23 sty 2005, 16:42
- Auto: B2500 2.5 TD , Tribute 3.0 V6
Pablo napisał(a):Radex84 napisał(a):Pablo napisał(a):W B2500 ręczny jest "wyciągany" spod konsoli po stronie kierowcyW mojej się jeszcze dodatkowo instalacja sprężonego powietrza znajduje, dwa akumulatory, 20 litrowy prysznic i instalacja 230 V
widzę że wozisz ze sobą jeszcze dużo śniegu na paceto nie Ty sprzedajesz go na allegro?
Obecnie 210 szt opraw jarzeniowych na pace czeka na rozładowania. A sprzedać? w życiu – B2500 ma u mnie dożywocie zapewnione
chodziło mi o śnieg

Mev napisał(a):Podświetlany zamek od strony kierowcy w xedosie (nie wiem czy w innych modelach też)
w mx-3 jest taki bajer
Jaka była ostatnia rzecz jaka przeleciała księżnie Dianie przez głowę?
– ..... chłodnica
– ..... chłodnica
- Od: 6 wrz 2009, 21:02
- Auto: EC MX-3 2.5 V6 24V 95 KLZE Yaris 1.0 1SZ-FE
Alrmera N16
Papierki od cukierków, które córka zostawia gdzie popadnie.... 

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
u mnie ostatnio szypuszki i to całkiem sporo 

Ja z kolei auto kupiłem po kobiecie i nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że pod (a w zasadzie przed) tunelem środkowym znalazłem tabliczkę białej francuskiej czekolady, lokówkę, grzebień, długopis i klamerkę 
pozdrawiam,
thy
v8 lover

thy
v8 lover

hahahks napisał(a):Mev napisał(a):Podświetlany zamek od strony kierowcy w xedosie (nie wiem czy w innych modelach też)
w mx-3 jest taki bajerzarombista sprawa jak tos nie ma centalnego....
W każdej MX-3 K8 był seryjnie centralny, ale bez pilota
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
ja w swojej znalazłem jakieś dokumenty/ uprawnienia do pracy ...
A mnie zaskoczył najbardziej schowek pod radiem , miał dziwny kształt i jakiś niepraktyczny się wydawał.Ale cofnijmy się do początku lat 90 tych i wtedy słuchaliśmy muzyki z ..... kaset
Schowek ten jest dopasowany właśnie na kilka takich kaset bez pudełek . Długo też była ukryta jak dla mnie dmuchawa pod kierownicą , która nigdy nie dmuchała a wystarczyło ja odpowiednio skierować (ręcznie).A no i "tryb" lusterka wstecznego -dzienny i nocny 
A mnie zaskoczył najbardziej schowek pod radiem , miał dziwny kształt i jakiś niepraktyczny się wydawał.Ale cofnijmy się do początku lat 90 tych i wtedy słuchaliśmy muzyki z ..... kaset
- Od: 5 sie 2009, 14:38
- Auto: Mx-3 k8
Radex84 napisał(a):a to chyba kazde auto maAriel84 napisał(a):A no i "tryb" lusterka wstecznego -dzienny i nocny![]()
Moje nie ma
Trusted computing – Yes or No?