Tony_Montana_ napisał(a):Bardzo dziękuję za fachową pomoc.
(
Zapraszam na forum RX klubu – http://www.rxklub.pl/ zw. z Mazdami z silnikiem Wankla. Wiele fachowych porad.
pozdrawiam.
www.mazdaspeed.pl
Tony_Montana_ napisał(a):Bardzo dziękuję za fachową pomoc.
(
bartsun napisał(a):fajna madzia ravie.... ja tez mam kilka pytan panowie i mysle ze ktos mi pomoze.... otoz ostatnio wpadla mi taka rx8 w oko.... szukam na necie i wszystkie ktore do tej pory przegladnalem nie posiadaja (chyba) na kiercy przyciskow z tempomatu.... czy jest on gdzies indziej ulokowany czy poprostu rx8 nie ma tempomatu (co bylo by troche dziwne...)
sam posiadam M6 (wersja sport) i myslalem ze co jak co ale kiera (przyciski) powinny byc w podobnych miejscach.... a tu lukam na stronce np autotrader (jako ze z wysp jestem) a tam topowe wersje (z navi 231konne) nie posiadaja tego 'ustrojstwa'
no ale i tak glownie chodzi mi o te wersje.... na necie znalazlem ze topowa wersja wyposazenia jest wlasnie revolution (ta z 231km silnikiem) ale challange praktycznie od niej nie odbiega... czy mozecie zapodac jakies foty rozrozniajace te dwa modele?
ano i czy szyby z tych tylnych drzwiczek sie opuszczaja?
pozdro i dzieki z gory za odpowiedz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości