Kills on Road & Street
Globy napisał(a):5-3
hehe
nie da rady u mnie
1. nie mam 5 biegu
2. automat

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 20 lut 2005, 00:00
- Auto: 323F BA 1.8 BP LPG '94
Cronos KL ATX '95
Tez teraz mam A/T 
u mnie myk 5-3 od 110 km/h wzwyż mija sie z celem bo przy 120 mam 6000 obr
a przy 6800 odcina. Zazwyczaj jak mam wiecej niż 80/90 to robie tylko raz w dół. Zresztą to tylko FS .. i tak cudów nie ma
ale na wiekszość BMW trójek wystarczy (zamęczone, dymiące złomy)
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
kibel napisał(a):a przy 6800 odcina
ja nie wiem co to odciecie

chyba bede sprzedawal madzie
Globy masz teraz 323 BA sedana??
PS. masz fotki??
Cronos KL ATX '95
kibel napisał(a):jak patrze na ten obrotomierz to mnie ciary przechodzą brrrrrrr
@kibel i to na 3
Cronos KL ATX '95
dobrze krecil
tylko 2 razy go wysililem,ale efekt byl powalajacy
tylko 2 razy go wysililem,ale efekt byl powalajacy
Cronos KL ATX '95
kibel napisał(a):Ze mną sie nikt nie chce ścigać, jak tylko widzą mnie we wstecznym to spierd... na prawy pas w pokorzechoć pewnie 80% pojednyków bym przegrał... myślą chyba ze mam niewiadomo co pod machą a to tylko 116 kucy.
Hihi...u mnie zaledwie 90 kucyków a i tak uciekają na bok. Widać Maździnki wyglądają drapieżnie
A tak na serio, to podczas jazdy po Bydzi mało komu odpuszczam
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
A dzisiaj kolejny wlasciciel Passata byl bardzo zdziwiony
TDI czyli juz calkiem calkiem probowal mi uciec tak gdzies od 50 km/h... Probowal bo trzymalem mu sie na ogonie (minimalnie mi uciekl przy 50 ale potem go doganaialem) – w koncu zszedl mi z drogi i zerkal w lusterko co go dogania. Jako ze to bylo w miescie to tez zszedlem na prawo i oboje ladnie shamowalismy do dozwolonych predkosci. Potem juz sie nie popisywal
Nadal jestem dumny z osoagow mego autka (troszke mi lepiej po porazce z Mondeo
)
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
a ja w sumie ładny remisik musze przyznać gościowi w BMW 320 E36
Na początku mi trochę odchodził ale jak tylko 3 zapiąłem jego przewaga zaczęła topnieć i może i bym go wyprzedził ale mi prostej zabrakło. Wogóle to jechaliśmy razem przez całe moje miasto on z przodu ja za nim .. starał sie chłopak mnie zrzucić z pleców ale coś mu kiepsko szło
Jestem bardzo zadowolony bo on w końcu ma mocnejsze auto i byłem bardzo zdziwiony jak go zacząłem doganiać. Aha my jechaliśmy w trójke z bagażami (wracałem z nad morza).
Na początku mi trochę odchodził ale jak tylko 3 zapiąłem jego przewaga zaczęła topnieć i może i bym go wyprzedził ale mi prostej zabrakło. Wogóle to jechaliśmy razem przez całe moje miasto on z przodu ja za nim .. starał sie chłopak mnie zrzucić z pleców ale coś mu kiepsko szło
Pozdrawiam, Tomek
witam
a więc tak . Dziś wieczorkiem wracając sobie ze spokojnych zakupów z Castoramy z całą rodzinką na pokładzie i kiblem z bagażniku stanąłem na światłach obok Merca 124 Coupe 3.0 24V. Zaczepny tekst mojej żony :
"Nie zrobisz go ..
"
wymiana spojrzeń , zielone światło i .... ogień .
Zrobiłem go na długośc autka na dość krótkim odcinku co uważam za niezły wynik biorąc pod uwage że on jechał sam a ja w 4 osoby
pzdr
KK
a więc tak . Dziś wieczorkiem wracając sobie ze spokojnych zakupów z Castoramy z całą rodzinką na pokładzie i kiblem z bagażniku stanąłem na światłach obok Merca 124 Coupe 3.0 24V. Zaczepny tekst mojej żony :
"Nie zrobisz go ..
wymiana spojrzeń , zielone światło i .... ogień .
Zrobiłem go na długośc autka na dość krótkim odcinku co uważam za niezły wynik biorąc pod uwage że on jechał sam a ja w 4 osoby

pzdr
KK
- Od: 17 maja 2005, 10:32
- Auto: 1995 Millenia Miller Cycle