Jelenia Góra – Reaktywacja! – najbliższy spot 18.01.2020r
Chabas tak dla drobnej podpowiedzi zacznij też szukać licznika od 323F BG bo są takie same. Chyba, że masz jakiś typu indiglo na myśli. JPSKI jak już tak tęsknisz za spotkaniami motomaniaków to zapraszam Cię na stronkę jeleniogórskiej ekipy www.streetroulette.fora.pl
www.mtj.auto.pl
- Od: 7 lut 2008, 01:20
- Auto: była eFka BaGietka '92 jest
Accord CG8 1.8 16V
Pinki ja mam tarcze indiglo
tylko nie mam niestety samego licznika... A raczej mam ale z polamanymi wskasowkami
W 323 f BG sa inne 
W moim modelu byl specyficzny licznik bo caly elektroniczny.... I z tego co widzialem na allegro to identico taki jak moj wychodzil chyba tylko po '96 i nie wiem czy nie tylko w wersji na Niemcy
W moim modelu byl specyficzny licznik bo caly elektroniczny.... I z tego co widzialem na allegro to identico taki jak moj wychodzil chyba tylko po '96 i nie wiem czy nie tylko w wersji na Niemcy
Żyj szybko... A umieraj kiedy chcesz...
- Od: 19 sty 2009, 21:02
- Auto: Mazda MX-3 1.6 '96
chabas napisał(a):I z tego co widzialem na allegro to identico taki jak moj wychodzil chyba tylko po '96 i nie wiem czy nie tylko w wersji na Niemcy
Nie chciało mi się szukać opisu Twojego auta, żeby zobaczyć rocznik. Znajomek na '93 z oryginalnym licznikiem i jest to samo co u mnie, dlatego tak napisałem.
www.mtj.auto.pl
- Od: 7 lut 2008, 01:20
- Auto: była eFka BaGietka '92 jest
Accord CG8 1.8 16V
No ja mam '96 ... I chyba niestety tylko od tego samego modelu pasuja... Przynajmniej po obserwacjach MX3 na allegro... W 95 roku byly inne w czesci z 97 tez
Jakas masakra z tym licznikiem... Dopiero pozniej zauwazylem, ze Indigloo wejda mi spokojnie bez zdejmowania wskazowek... ;/ A bylo juz za pozno...
Znalazlem chyba dobry licznik ;D
W srode ma wyslac do mnie wiec moze jakos na weekend zamontuje juz z dzialajacymi indigloo
Wiec to co zostalo do zrobienia:
– Nowy wzmacniacz, skrzynia i zestaw odseparowany na przod.
– Wymiana konsoli centralnej na malowana biala (ta skora to byl zly wybor jak patrze
), przywroce sobie popielniczke za to i trzymacz do picia ;p
– Znalezienie miejsca na CB
– Wymiana foteli, kanapy oraz podsufitki
– Prostowanie i malowanie felg...
Wiec roboty co nie miara ;D Mysle jeszcze nad nowym zawieszeniem no i oczywiscie wymiana silnika na cos mocniejszego... Ale to juz bardziej skomplikowane sprawy...
Wiec lato zapowiada sie meczoco i pod znakiem zmian w Mazdzie
Koniec robót: 2012 ;D razem ze stadionami ;p I nowymi drogami ;d
W srode ma wyslac do mnie wiec moze jakos na weekend zamontuje juz z dzialajacymi indigloo
Wiec to co zostalo do zrobienia:
– Nowy wzmacniacz, skrzynia i zestaw odseparowany na przod.
– Wymiana konsoli centralnej na malowana biala (ta skora to byl zly wybor jak patrze
– Znalezienie miejsca na CB
– Wymiana foteli, kanapy oraz podsufitki
– Prostowanie i malowanie felg...
Wiec roboty co nie miara ;D Mysle jeszcze nad nowym zawieszeniem no i oczywiscie wymiana silnika na cos mocniejszego... Ale to juz bardziej skomplikowane sprawy...
Wiec lato zapowiada sie meczoco i pod znakiem zmian w Mazdzie
Chabas, tak sobie myślę, że już dużo pracy i walorów NBP włożyłeś w to Mazdowe cudo i jeszcze tyle sobie roboty szykujesz, że prościej chyba byłoby kupić nowe auto
Kiedy się spotykamy na placu????????????

Kiedy się spotykamy na placu????????????
No wlasnie kiedy
???? Bo tu juz polowa lutego a o spocie nic nie wiadomo.
- Od: 7 lip 2009, 23:07
- Auto: MAZDA 323 BG 1.6 16V
No i tak jak mowilem... Po malych modyfikacjach z dwoch licznikow powstal mi jeden ale caly
I dzialajacy... Zalozone juz sa tarcze indigloo... I urwane kabelki z inwertera... (nie da sie naprawic ;/ trzeba kupic nowy...)
Na najblizsze dni do zrobienia konsola srodkowa (trzeba wrzucic monitor do nowego plastiku) i oddanie do malowania... Plus oddam do poprawy stary plasticzek bo jakis odprysk jest
Na najblizsze dni do zrobienia konsola srodkowa (trzeba wrzucic monitor do nowego plastiku) i oddanie do malowania... Plus oddam do poprawy stary plasticzek bo jakis odprysk jest
Widzę że Chabaś nie rezygnuje z modyfikacji swojej Madzi;) Powiem wam szczerze że również zrezygnowałem ze sprzedaży mojej białej strzały. Mam po prostu sentyment do tego samochodu, wygoda, wygląd... z wyposażenia też nie mogę narzekać. Założyłem sekwencję, i zamierzam tym jeszcze parę lat pojeździć
Dziś montuje Cb-radio, a co mnie się podoba to to że mogę je zamontować w drugiej szynie Din która jest pod radiem. Czyli wszystko ładnie obudowane 
- Od: 17 sty 2009, 19:24
- Auto: 323F BA 1,5 + lpg
A tak w ogóle to widzę że troszkę się tu cicho zrobiło, PROPONUJE zorganizować małe spotkanie w najbliższym czasie na KRĘGLACH w Karpaczu. Liczę na obecność "weteranów" i założycieli tego tematu. Na spotkaniu ustalimy co dalej z naszymi spotkaniami, w jakiej formie byłyby organizowane i w jakim gronie. ( niestety się zawęża ) Myślę ze taka wspólna zabawa będzie mile widziana. Koszt 1 godz. na torze 30zł. ( max 8 osób) ale zabawa przednia. Co po nie którzy mój nr kom i gg mają. Jak cóś prosze o kontakt.
McHornet napisał(a):PROPONUJE zorganizować małe spotkanie w najbliższym czasie na KRĘGLACH w Karpaczu
Ja oczywiście jestem za!
Teraz bawię się w Kołobrzegu ale jak wrócę to już w przyszłym tygodniu bardzo chętnie pograłbym w kręgielki...
Ja jak zwykle się dostosuje do terminu (może być w tygodniu wieczorkiem albo weekend), więc rzucać propozycję i jedziemy...
Jesli mnie ktos zabierze z zabobrza lub z pracy to ja chetnie ;D Tylko poniedzialki odpadaja bo mam lige halówki... No i kolo 19 jade do Włoch sie odstresowac
Ale tak ogolnie to ja bardzo chetnie ;D
Ale tak ogolnie to ja bardzo chetnie ;D
Myślę że akurat z tym nie będzie problemu, nawet ja to mogę zrobić, jak dla mnie, odpowiedni termin to między czwartkiem a sobotą mniej więcej ok godz 17 start z umówionego miejsca. ( przyszły tydzień , w inne mam studia... x_x )
Zapraszam do wspólnych rozmów w naszej regionalnej czaterii
--> viewtopic.php?f=62&t=93086
- Od: 4 sty 2007, 17:31
sprzedam swoją madzie!!
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=950720583

- Od: 28 wrz 2009, 01:07
- Auto: Mazda 323F 1990 rok