Dyskusje na temat Zlotu Wiosennego – tutaj generujemy OT :–)
Mam pytanie: Może i wszystko jest ładnie opisane i widnieje gdzieś to info, ale ja i tak nie rozumiem albo nie widzę
Mianowicie: Czy osoby niezrzeszone będą miały możliwość noclegu? Oczywiście, jeśli ktoś z zamkniętej już listy zrezygnuje? Czy będą miały możliwość jedynie wjazdu na lotnisko?
Mianowicie: Czy osoby niezrzeszone będą miały możliwość noclegu? Oczywiście, jeśli ktoś z zamkniętej już listy zrezygnuje? Czy będą miały możliwość jedynie wjazdu na lotnisko?
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
faraon napisał(a):Ravo co ty mi mowisz o wolnych miejscach.Chyba slepy nie bylem jak wysylalem posta ile było miejsc.Koniec tematu z mojej strony
faraon ravo nie aktualizuje co 5 min listy obecnosci a patrzac na ostatnia aktualizacje listy i doliczajac osoby ktore po tym sie dopisaly wychodzi ze limit sie wyczerpal
nie denerwuj sie, moze ktos zrezygnuje lub nie wplaci siana to beda wolne miejsca, no i zostaje jeszcze losowanie
Dzięki za info. W związku z tym, nie ukrywając mojej wrodzonej wredności, mam nadzieję, że ktoś zrezygnuje 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
ravo napisał(a):hihi na tą chwilę wjedzie na zlot jeszcze 30 autwięc spokojnie
rozumiem ze limit samochodow na lotnisku wynosi ok 100
czy osoby ktore zapisza sie na "same lotnisko" maja mozliwosc wspolnego imprezowania wieczorem? oczywiscie nocleg na wlasna reke w innym osrodku
Bartg napisał(a):No pogoda to jest jedna wielka zagadka – rownie dobrze moze byc 20 stopni jak i 5 stopni i snieg
Jaka tam zagadka, będzie jak zwykle – w sobotę zimno i deszcz/śnieg, a w niedzielę słoneczko i bezchmurne niebo
Moją wpłatę obiecuję zrobić najpóźniej do 12.02.2010 (najprawdopodobniej jutro), mam chwilowe problemy z kontem i przelewami, ale wpłata pójdzie na pewno 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
W zeszlym roku moze sloneczko swiecilo ale niezle przy tym tez piz**ilo 
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Marzec 2010 miesiąc zmienny w pogodzie.
Średnie odchylenie +0.5 stopnia.
1 dekada to stosunkowo ciepła pogoda z temp. na plusie w ciagu dnia,
2 dekada chłodniejsza zimowa,
3 dekada ciepła choć sporo opadów.
Temp bedzie się wahać.
maksymalnie w 1 dekadzie +5 w 2 dekadzie 0 w 3 dekadzie +8
Temp bedzie się wahać.
ADHD mało pocieszająca ta prognoza.
Jak wymarzniemy się na lotnisku, to szybciej Nas wygrzeje na imprezie.
ps.kiedy bedzie aktualizacja wpłat ?
jutro wieczorem
ok dzięki
ps.kiedy bedzie aktualizacja wpłat ?
jutro wieczorem
ok dzięki
Ostatnio edytowano 10 lut 2010, 22:40 przez Szydło, łącznie edytowano 1 raz

- Od: 14 wrz 2007, 22:07
- Auto: Mazda 323f (BA) 2.0 V6 95rok
kinki napisał(a):faraon napisał(a):Ravo co ty mi mowisz o wolnych miejscach.Chyba slepy nie bylem jak wysylalem posta ile było miejsc.Koniec tematu z mojej strony
faraon ravo nie aktualizuje co 5 min listy obecnosci a patrzac na ostatnia aktualizacje listy i doliczajac osoby ktore po tym sie dopisaly wychodzi ze limit sie wyczerpal
nie denerwuj sie, moze ktos zrezygnuje lub nie wplaci siana to beda wolne miejsca, no i zostaje jeszcze losowanie
Kinki ja sie nie denerwuje.Rozumiem ze ravo nie aktualizuje listy obecnosci co 5 minut,ale wplaty mogl zaktualizowac juz na 12.o2
ADHD napisał(a):Marzec 2010 miesiąc zmienny w pogodzie.
Temp bedzie się wahać.
najwyzej ravo zmieni nazwe zlotu z wiosennego na zimowy