Mazda RX-7 FD 13B-REW '93
.
Ostatnio edytowano 19 gru 2020, 04:35 przez sq2jul, łącznie edytowano 1 raz
no gratki pit jak by cos bylo potrzeba sluze pomoca
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Super sprawa, oglądać postępy w takim projekcie to sama przyjemność. Nie wiem czy miałbym odwagę by wziąć się za coś takiego... Gratulacje 
- Od: 23 lut 2004, 17:43
- Auto: M6 2.3 GG Top Sport
O kurna xD Normalnie chyba się zakochałem
W życiu bym sobie chyba nie wymarzył takiego autka a tu proszę taki Projekt
Pit z mojej strony szacun i to taki zaj...
Mam nadzieję, że kiedyś będe miał okazje zobaczyć to cacko na żywo 
Śmierć jeździ szybko ... Bądź szybszy xD
- Od: 4 paź 2008, 11:51
- Auto: 323F (BA) 2.5 V6 KL-ZE
Pit badz laskaw powiedziec mi jak spisuja Ci sie te felgi?
Poszukuje czegos na lato i zastanawiam sie pomiedzy 3 firmami: Drag wheels, TenzoR oraz EtaBeta...
Mozesz mi napisac cos o swoich? Jak jakosc wykonania? Czy sa wytrzymale?
Poszukuje czegos na lato i zastanawiam sie pomiedzy 3 firmami: Drag wheels, TenzoR oraz EtaBeta...
e tam falgi jak tam deska pasuje 
na bydgoskim piotr pisal ze niestety w tym roku tylko bedzie do ogladania 
radzi89 napisał(a):Pit badz laskaw powiedziec mi jak spisuja Ci sie te felgi?
Na dobra sprawe Pit jeszcze nei przejechal na nich wiecej niz 100 km
Ja sobei DW bardzo chwalilem, TR to jednak wyzsza polka.
szkodnik_byd napisał(a):na bydgoskim piotr pisal ze niestety w tym roku tylko bedzie do ogladania
Lama boi sie go zostaic u mnie w garazu
Less roof, more fun

ja mysle ze ty to bys mu nawet dach obcioł 
Fiveopac napisał(a):radzi89 napisał(a):Pit badz laskaw powiedziec mi jak spisuja Ci sie te felgi?
Na dobra sprawe Pit jeszcze nei przejechal na nich wiecej niz 100 km
Ja sobei DW bardzo chwalilem...
Haha
Fiveopac napisał(a):Lama boi sie go zostaic u mnie w garazujzu ja bym postawil ją na nogi
(albo na dach hehe)
Jakbyś tylko miał garaż, do którego mógłbym wjechać bez ryzyka uszkodzenia zderzaków czy progów – stałaby już u Ciebie. Ja niestety nie mam czasu i mieć nie będę jeszcze długo na moje hobby, więc wszelakie pytania, jak będzie się odpychać i czy w ogóle, zostawiam na czas, kiedy będę mógł uznać projekt choć w 40 procentach skończony. Czas tego stadium jest nieznany. Jak ktoś ma odsprzedać wolne chwile, odkupię w każdej ilości. Część przeznaczę na sen, część na zainteresowania, w tym FD
Piękne, unikatowe autko
Co tu dużo pisać... marzenie każdego faceta
ps. zdjęcie, na którym leżysz pod autem z zabezpieczeniem z cegieł mnie rozwaliło....
Jesteś hardcorem 

Co tu dużo pisać... marzenie każdego faceta
ps. zdjęcie, na którym leżysz pod autem z zabezpieczeniem z cegieł mnie rozwaliło....

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Rafał napisał(a):ps. zdjęcie, na którym leżysz pod autem z zabezpieczeniem z cegieł mnie rozwaliło....Jesteś hardcorem
KLIK
Rafał, to jest tłusty i krótki kadłubek Five'a. Ja trochę bardziej wystawałbym poza auto

Pit napisał(a):Rafał napisał(a):ps. zdjęcie, na którym leżysz pod autem z zabezpieczeniem z cegieł mnie rozwaliło....Jesteś hardcorem
KLIK
Rafał, to jest tłusty i krótki kadłubek Five'a. Ja trochę bardziej wystawałbym poza autoMoje legowisko to ten karton bliżej tyłu. Spinaliśmy wtedy wałem skrzynię z dyfrem
Taa z nas dwoch tylko ja w razie czego bylem w stanie utrzymac nad glowa cala FD uzywajac swojej potęgi posępnego czerepu! Ty ciepła buła byles
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Taa z nas dwoch tylko ja w razie czego bylem w stanie utrzymac nad glowa cala FD uzywajac swojej potęgi posępnego czerepu! Ty ciepła buła byles
Trzy widoczne na zdjęciu bloczki fundamentowe zrobiły to za Ciebie man
auto robi tyle kilometrow ze raczej sie nie zdaza przyczepic ;p a pozatym piotr chyba juz pisal ze jest na to przygotowany kilka postow wczesniej
kocurek napisał(a):P.S. nie czepiają sie niebiescy o ta tablice z przodu
Nie wiem. W aucie, którym jeżdżę na codzień na pewno bym nie woził takiej tablicy. To jest projekt, który większość swojego rotacyjnego życia przejeździ na lawecie. W bagażniku mam ori blaszkę, która w razie W zostanie w ciągu 20 sekund przykręcona do tej małej.
Oj to szkoda troche zeby taka piekna fura śmigała wiekszość swojego bytu na lawecie
to przecież ona jest stworzona do jazdy i od sporych obrotów 
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów