PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Dzięki Maciek i Damian za przyjazd w niedzielę. Damian miło było poznać i zobaczyć w końcu byłą Siwusa
Mam nadzieję, że następnym razem pojawisz się również, tym razem z kolegą:) Co do następnego razu, robimy coś w niedzielę ? 
Ja tam mogę przyjechać niech inni się zadeklarują. No Damian ładne ma autko szczególnie pokrowce mi się podobają.
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
No to czekamy na resztę 
Witam
bylibyście chętni wpaśc do Grudziądza w okolicach 2-9 Marca. Rozmawiałem z MRk i wraca do Polski w tym terminie i pomyślalem, że może by sie coś zorganizowało. Albo do Chełmna bysmy podjechali tym razem.
bylibyście chętni wpaśc do Grudziądza w okolicach 2-9 Marca. Rozmawiałem z MRk i wraca do Polski w tym terminie i pomyślalem, że może by sie coś zorganizowało. Albo do Chełmna bysmy podjechali tym razem.
- Od: 19 kwi 2009, 17:57
- Auto: Mazda MX-3 1997 1.8 V6 LPG
huher ja z racji zlotu wiosennego na dzień dzisiejszy odpuszczam sobie dalsze wyjazdy, także sorki, ale może innym razem
kera82, a Ty jak zapatrujesz się na niedzielę ?
kera82, a Ty jak zapatrujesz się na niedzielę ?
kera82 napisał(a):No niestety ale w tą Niedziele też pracuję na jedynki
A to peszek, ale zawsze można godzinkę przesunąć na późniejszą
Czasami tak bywa, ale poważnie mówię, jeśli mimo tego chcesz podjechać, to umówimy się później 
Ok, nie ma sprawy 
Tak, jadę 
20-21 marca.
Tutaj jest wątek naszych pogaduch nie związanych spotkankami
-->> viewtopic.php?f=69&t=91240
Tutaj jest wątek naszych pogaduch nie związanych spotkankami
Z tego co ja rozumiem to:
– 130 PLN + ew. koszt noclegu – auta niezrzeszone (czapeczka gratis) – czyli Ty + auto i do tego 70 za Agę (oczywiście termin zgłoszeń tak jak dla Ciebie, czyli kandydat od 16 lutego, nie wiem kiedy kończy Ci się okres kandydowania)
Spoko, w końcu bliżej końca zimy jesteśmy, przyjdą cieplejsze dni to i więcej okazji na wypady
– 130 PLN + ew. koszt noclegu – auta niezrzeszone (czapeczka gratis) – czyli Ty + auto i do tego 70 za Agę (oczywiście termin zgłoszeń tak jak dla Ciebie, czyli kandydat od 16 lutego, nie wiem kiedy kończy Ci się okres kandydowania)
huher napisał(a):No nic rozumiem. Do Konina też bym z przyjemnością sobie pojechał. A w grudziądzu jeszcze nie jeden zorganizujemy wiec na pewno będziecie mieli okazje nas odwiedzic:)
Spoko, w końcu bliżej końca zimy jesteśmy, przyjdą cieplejsze dni to i więcej okazji na wypady