Komunikat ws. działania forum
1, 2
Drodzy Forumowicze,
aktualny layout i funkcjonalności forum to ROZWIĄZANIA TYMCZASOWE. Prosimy o cierpliwość i wstrzymanie się z ocenami, ponieważ adaptacja całego planu reorganizacji forum włącznie z poprawkami potrwa jeszcze kilka dni. Dziękujemy za uwagę i przepraszamy za utrudnienia.
aktualny layout i funkcjonalności forum to ROZWIĄZANIA TYMCZASOWE. Prosimy o cierpliwość i wstrzymanie się z ocenami, ponieważ adaptacja całego planu reorganizacji forum włącznie z poprawkami potrwa jeszcze kilka dni. Dziękujemy za uwagę i przepraszamy za utrudnienia.
Globy najlepiej jakby ten komunikat pojawil sie w formie bannera na gorze zaraz na wejscie do forum, ludzie nie zobacza tego tematu i beda zakladac tematu ze im sie nie podoba lay i ze po co bylo zamykane forum skoro i tak wyglada tak samo jak przed zamknieciem na weekend 
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
I banan w usta 
A mi sie to niebieskie maslane nowe forum nie podoba:-D
No i te avatary po prawej tez:-D
Umiem i czytalem ale niemacie zadnego tematu do narzekania to sie tu wczepilem:–) wiem ze pracujecie nad ostatecznym ale ten i tak mi sie nie podoba
No i te avatary po prawej tez:-D
Umiem i czytalem ale niemacie zadnego tematu do narzekania to sie tu wczepilem:–) wiem ze pracujecie nad ostatecznym ale ten i tak mi sie nie podoba

Ostatnio edytowano 8 lut 2010, 14:06 przez Hvil, łącznie edytowano 2 razy
"Towarzysze pomożecie?"
"Pomożemy!!
"
"Pomożemy!!

- Od: 9 kwi 2005, 13:25
- Auto: Mazda MX-3 93r 1.6 16v
Globy, czemu NM jest zamknięte?
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Nie próbujcie się odnajdować, ostateczna forma będzie inna... i avatary będą po lewej
Dziękujemy za wyrozumiałość.
i avatary będą po lewej
Uff!
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Mam nadzieję, że w wersji finalnej po kliknięciu na linka zamieszczonego na forum, nie będzie wchodziło na danej karcie na stronę z linka, tylko otwierać ją w nowej karcie, tak jak było to do tej pory 
A ja mam nadzieje że wersja finalna to będzie totalnie zmieniona w stosunku do tej bo ta to poprostu kicha.
A no i tworzenie tylu podkategorii może i sprawia że jest nieco większy porządek ale jest strasznie kłopotliwe przy przeglądaniu forum i ogónlie jakiś taki zamęt wprowadza moim skromnym zdaniem.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w wprowadzaniu poprawek idących w dobrym kierunku.
A no i tworzenie tylu podkategorii może i sprawia że jest nieco większy porządek ale jest strasznie kłopotliwe przy przeglądaniu forum i ogónlie jakiś taki zamęt wprowadza moim skromnym zdaniem.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w wprowadzaniu poprawek idących w dobrym kierunku.
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
Adaś napisał(a):Mam nadzieję, że w wersji finalnej po kliknięciu na linka zamieszczonego na forum, nie będzie wchodziło na danej karcie na stronę z linka, tylko otwierać ją w nowej karcie, tak jak było to do tej pory
Decyzję gdzie zostanie otwarty link pozostawiamy użytkownikowi. Otwieranie w nowym oknie jest możliwe razem z ctrl'em lub środkowym klawiszem myszki.
the right man in the wrong place...
1, 2