jak zobaczyłem jaki jest layaut , ale przeczytałem odpowiedni temat, ze to tylko tymczasowo wiec czekam na ten właściwy nad którym oni wszyscy pracują.Wtorek tak, Bemowo ale tylko 30min później lecimy do pizzeri Sonata na ul.Jana Olbrachta
www.mazdaspeed.pl
jak zobaczyłem jaki jest layaut , ale przeczytałem odpowiedni temat, ze to tylko tymczasowo wiec czekam na ten właściwy nad którym oni wszyscy pracują.pinky napisał(a):I znowu nie będzie możliwości zaparkowania przez hałdy lodu i śniegu![]()
Arkadius 73 napisał(a):Wreszcie się zalogowałem po małych problemach.To wtorek Bemowo?

Fat&Furious napisał(a):Znaczy się kto leci do Sonaty. Ludzie się potrafią zbierać na bemowie dobrą godzinę, poza tym tam jest pizzeria.
gromaciek napisał(a):pinky napisał(a):Żyjecie po przeprowadzce?? Gdzie we wtorek??
Zyjemy
CH Bemowo. Tak cos rozmawialismy delikatnie

, czy jest możliwość przesłania mi trochę naklejek regionalnych w obu pięknych kolorach, czarnym i białym ? muzz napisał(a):gromaciek napisał(a):pinky napisał(a):Żyjecie po przeprowadzce?? Gdzie we wtorek??
Zyjemy
CH Bemowo. Tak cos rozmawialismy delikatnie
gdzie konkretnie?
może i ja bym podjechał na momencik...
o której godzinie się zbieracie?
a i jeszcze jedno pytanko...będzie ktoś kto mógłby mi odczytać kody z kompa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd