ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
już nie gdybajmy tak pewnie będzie ,dobrze że od poniedziałku będę miała okulary 
- Od: 24 lut 2009, 22:32
- Auto: Mazda323F BJ 1,6 01'
viewtopic.php?f=3&t=90882&start=200
tutaj widac co beda dopracowywac i mam nadzieje ze im sie to uda bo pierwsza odslona tego co jest na screenie byla niezbyt udana a z tego co rozumiem obecny wyglad jest przejsciowy... (tymczasowy)
tutaj widac co beda dopracowywac i mam nadzieje ze im sie to uda bo pierwsza odslona tego co jest na screenie byla niezbyt udana a z tego co rozumiem obecny wyglad jest przejsciowy... (tymczasowy)
- Od: 15 lip 2008, 17:57
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V 96r
Witam all
Po ciezkich probach wkoncu udalo mi sie dojsc do tego jak cokolwiek napisac.. nie moge sie tu polapac.... a moze ja nie mam jakiegos programu?? dlatego tak zle to wyglada? stare forum było lepsze... polecam dodac to na strone www.zal.pl
Po ciezkich probach wkoncu udalo mi sie dojsc do tego jak cokolwiek napisac.. nie moge sie tu polapac.... a moze ja nie mam jakiegos programu?? dlatego tak zle to wyglada? stare forum było lepsze... polecam dodac to na strone www.zal.pl

Nie ważne gdzie jesteś, ważne kim jesteś. Nie ważne gdzie jesteś, ważne czym tam dojedziesz..
Rafi_Ldz napisał(a):moze jakies male spotkanko w niedziele ?
we wtorek jest spot
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

bry na nowym forum 
czas umyc auto,
czas umyc auto,
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
nadal lipne to forum, u mnie sie ciézko otwiera.., jeszcze chyba nie dopracowane jest.., nie wspomne ze pierwsza strone nam schrzanili 
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.

Pozdrawiam.

Nie jest ostateczna, jest teraz nowy layout "w produkcji".
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
mam nadzieje, ze nowy układ będzie bo nie moge tego zdzierżyć.. 
moje oczka też
pozdrawiam, do zobaczenia jutro na spocie, powinnam być, no chyba, że mi angielski wypadnie
moje oczka też
pozdrawiam, do zobaczenia jutro na spocie, powinnam być, no chyba, że mi angielski wypadnie
-
Ania_TM
A co tym razem ciekawego sie zdarzylo na "pieknej" grabowej ?
Jako ze ulice dalej mieszka moja babcia to czesto widuje tam zielona BA, ale nie kojarze, zeby miala klubowe podkladki. Chyba, że Majki88 sie tam zaplatal 
Ja mam niebieskie zaciski i bębny, ale podkładki....andariel napisał(a):Mam pytanie kto ma zieloną BA z niebieskimi podkładkami, parkuje na ulicy GrabowejWłaśnie w wiadomościach na polsacie była
Btw jeśli ma ktoś wazelinę to czy mógłby mi troszkę odstąpić na posmarowanie uszczelek? odwdzięczę się za to smarem do zamka, co by nie zamarzł
A kto wrzuci zdjęcia z kuligu?
czuje na gardle nóż, w lusterku widzę kurz, TAM GDZIE IDĘ NIE OBRONI MNIE ANIOŁ STRÓŻ
- Od: 30 wrz 2009, 18:58
- Auto: mazda 323 f 1.5 dohc BA,
626 1.8 dohc GE black matte