BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Fiveopac napisał(a):...Karas nie odbija sie w lustrach a fotki jego twarzy zawsze sa rozmazane....
Słyszałem o przypadkach uszkodzenia matrycy (pęknięcie) przy próbie sfotografowania tego zjawiska
Pit napisał(a):Fiveopac napisał(a):...Karas nie odbija sie w lustrach a fotki jego twarzy zawsze sa rozmazane....
Słyszałem o przypadkach uszkodzenia matrycy (pęknięcie) przy próbie sfotografowania tego zjawiskaBądź czujny
Niektórzy mówią, że zjada martwe dzieci, a jego paznokcie u nóg są śmiertelną bronią.
Less roof, more fun

ooo i wreszcie mi działa, dziko tu teraz 

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
ravestation napisał(a):ooo i wreszcie mi działa, dziko tu teraz
troche dziwacznie ale z czasem na pewno wiekszosc niedogodnosci zostanie wyeliminowana
wow ale tu inaczej
mi sie podoba, tak czyściej jakoś
mi sie podoba, tak czyściej jakoś
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
jasne, że się przyzwyczaimy, ale na razie jest oczopląs 

Ja się jeszcze nie otrząsnąłem. Jestem tradycjonalistą i na razie czuję się nieswojo :/
dobra wiem, że forum na razie jeszcze chyba raczkuje, ale mam pytanie... jak mam dodać awatar? wiem, gdzie to zrobić, jest opis, że wymiary 100x100 i 60 ileś tam kb, ale jak mam avatar 23 kb i 72x100, to niestety nie mogę go dodać

no zdecydowanie dziko
trzeba bedzie sie przyzwyczaic mo dopiero teraz forum ruszylo
trzeba bedzie sie przyzwyczaic mo dopiero teraz forum ruszylo
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Temat sprawnościówki powraca.
W najbliższą niedzielę o 14-ej w isim Ogonie na parkingu serwisu Mercedesa. Teren jest podobno odśnieżony. Jacyś chętni? Rave? Miły?
W najbliższą niedzielę o 14-ej w isim Ogonie na parkingu serwisu Mercedesa. Teren jest podobno odśnieżony. Jacyś chętni? Rave? Miły?
Syrena 104 '69
4 koła, 3 cylindry, 2 takty, 1 samochod
4 koła, 3 cylindry, 2 takty, 1 samochod
- Od: 10 lip 2007, 10:05
- Auto: S-type 3,0 V6 i CX-7 2,3 T
Jeden się znajdzie
Forum wygląda dziwnie, za to jest bardziej uporządkowane. Fany pomysł z podziałem spotkań regionalnych na województwa oraz kupię/sprzedam na auta i części. Słownik też się przyda.
Forum wygląda dziwnie, za to jest bardziej uporządkowane. Fany pomysł z podziałem spotkań regionalnych na województwa oraz kupię/sprzedam na auta i części. Słownik też się przyda.
Pozdrawiam
yasko
yasko
Five czemu zepsułes forum xD
Jarek104 napisał(a):Temat sprawnościówki powraca.
Dzwoniłem do organizatora – Pana Ryszarda. Termin zawodów potwierdzony, wjazd 5 zł, będzie możliwość zapisania się do Automobil Klubu Bydgoskiego za 60 zł (30zł studenci/emeryci/renciści). Temperatura powinna około -5 st. C.
Pozdrawiam
yasko
yasko
Jarek104 napisał(a):Temat sprawnościówki powraca.
To spotykamy sie na parkingu Luczniczki o 13:00 i wyjazd o 13:30?
Sprzedam zestaw do pielęgnaci lakieru Meguiar's
[url]http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=80&t=126720[/url]
[url]http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=80&t=126720[/url]
A co byscie powiedzieli na to, abysmy przy okazji jakiegos naszego nastepnego spotkania zamiast jezdzic do USDmowych fastfoodow, przeszli sie na prawdziwe JDMowe zarcie?
Proponuje Sushi bar w Galerii Pomorskiej