MazdaSpeed to najlepszy fanklub
Siemka. Przyszedlem na troche do Was... co slychac?
Passaty sie nagle obudzily... strasznego turbo laga maja te TDi
Passaty sie nagle obudzily... strasznego turbo laga maja te TDi
"Kiedy siedzę na maszynie to totalny czuję luz... włączam silnik, daję kopa... za mną tylko kurz..."
-- Dżem – Harley Mój
-- Dżem – Harley Mój
- Od: 28 sty 2010, 15:25
- Auto: Bawarski Pociag Drogowy 4.4 V8
Na nowym forum jak zapodamy mejling do 26 tys. Użytkowników, to konkurencji opony pospadają 
Jacekm_ napisał(a):jakie kluby zostały poinformowane o akcji z zagranicznych?
2 kluby mazdy z Holandii
Jacekm_ napisał(a):Czy ktoś pisał na club323f.com?
Chyba nie, nawet koledzy z Holandii doradzali by rzucić tam info
Grzyby napisał(a):spokojnie – obroty im się szybko skończą
Hehe, wiem, na codzien to przerabiam... Co chwila na swiatlach jakis krawaciaz w nowym 2.0 TDi chce objechac stara zgnilozielona baware... a tu

Swoja droga u nas na forum w blizniaczym watku padl pomysl aby zrobic wspolnego spota z Wami w Wawie. Przegadajcie sobie temat i jak cos to niech Wasza ekipa z Wawki sie odezwie albo u nas na forum albo najlepiej do Kyokushina (admin u nas) na PW na bmw-sport.
Ostatnio edytowano 29 sty 2010, 20:51 przez Condor, łącznie edytowano 2 razy
"Kiedy siedzę na maszynie to totalny czuję luz... włączam silnik, daję kopa... za mną tylko kurz..."
-- Dżem – Harley Mój
-- Dżem – Harley Mój
Temat rzucilem na The Mazda Forum, mysle ze ludziki klikaja 
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Condor napisał(a):Przegadajcie sobie temat i jak cos to niech Wasza ekipa z Wawki sie odezwie
Po niedzieli pogadamy. Ja tam chętnie obejrzę insze produkta (no bo ile można patrzeć na Mazdy
Grzyby napisał(a):Po niedzieli pogadamy. Ja tam chętnie obejrzę insze produkta (no bo ile można patrzeć na Mazdy )
Oki to czekamy na info. Tymczasem borem lasem
-- Dżem – Harley Mój
-- Dżem – Harley Mój
Ja też chętnie się spotkam.
Uwielbiam to... Ty jeszcze ciągniesz na dwójce, a widzisz, jak auto z prawej zdążyło już zaliczyć trzy razy żabkę przy zmianie biegów
Condor napisał(a):Co chwila na swiatlach jakis krawaciaz w nowym 2.0 TDi chce objechac stara zgnilozielona baware... a tu
Uwielbiam to... Ty jeszcze ciągniesz na dwójce, a widzisz, jak auto z prawej zdążyło już zaliczyć trzy razy żabkę przy zmianie biegów

Amor Patriae Nostra Lex !
ja nie mogę głosować na mozilli ale IE się przydało bo śmiało głosuje co 24h czasem trzeba ciasteczka usunąć jak nie chce i działa 
Nie ma to jak mazda gaz do dechy i jazda:D
- Od: 6 cze 2008, 10:43
- Auto: Mazda 626 2.0i +LPG 1990r
ja juz dawno za oceanem kolegów zwerbowałem z mazda626.netJacekm_ napisał(a):Panowie, możecie umieścić info, jakie kluby zostały poinformowane o akcji z zagranicznych?
Czy ktoś pisał na club323f.com? Jeśli nie to ja bym jeszcze tam spróbował. Dajcie znać, gdzie poszło info.