PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Spoko Krzychu, damy radę 
Akumulator zmieniłem, madzia odpala ładnie, trochę nasypało, ale daje radę
Gorzej w pracy, za dużo śniegu i mrozu:)
A to kierownik musi ustalić
. Ja dziś pojechałem na uczelnie do Trzepowa to chyba tam pługu dawno nie było bo są tylko koleiny w śniegu
.

- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
No jak już sam pazur_zks będzie to chociaż na minutę, ale trzeba się styknąć
Czyli co, wstępnie galeria o 12:00 ? 
Ja mam ferie więć jestem za
.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ok umówmy się na parkingu w galerii o 12:00, w razie czego w pierwszym poście jest mój telefon więc dzwonić , bo niedługo forum nie będzie działać i stracimy tu kontakt 
Spoko może być 14:00
Miłych snów, w dwa dni chyba dasz radę 

No ja myślę 
Wreszcie
Trochę dziwnie się czuję teraz na nowym, ale z czasem się przyzwyczaję 
Poza tym dzięki wszystkim za ostatniego spota

Poza tym dzięki wszystkim za ostatniego spota
Trochę dziwne teraz te forum no trzeba przywyknąć. A tak poza tym wczoraj byłem na myjni ( w końcu kilka cieplejszych dni) i jak umyłem samochód zauważyłem że ruda totalnie zajęła się nadkolem
akurat tą częścią co robiłem w wakacje. Na wiosnę będę musiał chyba Michał przejechać się do tego twojego lakiernika żeby mi to zrobił zresztą zobaczymy jak u ciebie będzie wyglądać jego praca po zimie
.
Nie wiedziałem że Krzysiek masz już status kandydata to pewnie na lato będzie klubowicz.
Nie wiedziałem że Krzysiek masz już status kandydata to pewnie na lato będzie klubowicz.
Maciek pozostaje kwestia tego, czy będziesz kupował reperaturkę pod swój model, czy będziesz chciał, żeby Ci coś dopasował 
czy będzie się okaże decyzja nie należny do mnie
wczoraj przeprowadziłem długą rozmowa z Madzia bo niechciana gadać skutkiem mej rozmowy okazało się zakupienie nowego szczotko-trzymaka ale udało się i znów gada
wczoraj przeprowadziłem długą rozmowa z Madzia bo niechciana gadać skutkiem mej rozmowy okazało się zakupienie nowego szczotko-trzymaka ale udało się i znów gada

Kera