voytecku napisał(a):Mateusz L napisał(a):Swoją drogą można kupić w Japonii za 3-5 k USD z niewielkim przebiegiem:)
Za te kwote to chyba tylko sam silnik
Tak odkopałem
http://www.tradecarview.com/used_car/ja ... nos+cosmo/
www.mazdaspeed.pl
voytecku napisał(a):Mateusz L napisał(a):Swoją drogą można kupić w Japonii za 3-5 k USD z niewielkim przebiegiem:)
sebastian323f napisał(a):Kontrolka przepalenia zarówki stopu:) przy hamowaniu jeżeli takowa sie przepali to zaświeca sie kontrolka:) ... podświetlana stacyjka(widziana również w mitsu galant 98'), kontrolka płynu do spryskiwaczy no i odzielny baniak do płynu ta tylną szybe ....323f bg, moze było ale w innych samochodach nie spotkałem...
sebastian323f napisał(a):sprytne te żółtki
rascall napisał(a):W mojej 323f po przekręceniu i wyciągnięciu kluczyka auto nie gaśnie, dopiero jak całkiem wyłączę światła. Nie wiem dlaczego tak jest.
Aha i w poprzednim Cronosie funkcja Swing przy klimie – w żadnym innym aucie tego nie widziałem.
Tommy_007 napisał(a):A u mnie w Skylarku mam włączanie długich świateł "nożne"
Widzewianka_TM napisał(a):najlepsza historia była jak otworzyłam mały tajny schowek po byłym właścicielu- a tam zapalniczka, 1 durex i scyzoryk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości