MazdaSpeed to najlepszy fanklub
andree nie będziesz miał co czytać na kiblu, to zobaczysz, że się sięgniesz po AŚ 
- Od: 15 maja 2004, 16:37
to jakas porazka jest ten cały konkurs.
jacobs przeciez i tak wiadomo że wygra ktos kogo oni chca 
Przez noc nieposzlo wiecej niz 500gosow
i to nie za sprawa botów.. ;/
Ostatnio edytowano 28 sty 2010, 16:36 przez atis, łącznie edytowano 1 raz
Mx3 V6 WITH 19 INCH WHEELS :)
Moja ukochana :D
http://www.youtube.com/watch?v=6yyQo_R3wX0
- Od: 2 kwi 2009, 20:33
- Auto: Mx3 V6 WITH 19 INCH WHEELS
323 1,7D
Corsa 1,4L
Mazda MX3 V6
Nubira 2,0 LPG
Volvo V70 2,4 T AWD
Artiks napisał(a):Prawda czy nieprawdaDrops napisał(a):Mazda miała bota, przez noc doszło ponad 3000 głosów (chwalili się tym na forum)

Artiks napisał(a):Prawda czy nieprawda
To BMW? Bo u nich tyleż samo przybyło przez noc co u nas. Mitsumaniaki nabili sobie 2500 głosów praktycznie
w 3h jak tylko wysłali mailing do userów (wiem, bo też jestem tam zarejestrowany i też dostałem info).
Także to pieprzenie o botach to o kant D... potłuc. Nie sądzę aby ktoś z naszych for miał dostęp do sieci botów
– nawet tych najmniejszych.
Pozdor Myjk
A gdzie taki tekst wg napisali ?
Edit; Co za parówy ;/ jezzsze po nas jezdza
A teraz juz chyba wiadomo kto tak nabijal glosy... "OKP" ?
Edit; Co za parówy ;/ jezzsze po nas jezdza
A teraz juz chyba wiadomo kto tak nabijal glosy... "OKP" ?
Ostatnio edytowano 28 sty 2010, 16:47 przez atis, łącznie edytowano 1 raz
Mx3 V6 WITH 19 INCH WHEELS :)
- Od: 2 kwi 2009, 20:33
- Auto: Mx3 V6 WITH 19 INCH WHEELS
323 1,7D
Corsa 1,4L
Mazda MX3 V6
Nubira 2,0 LPG
Volvo V70 2,4 T AWD
Mazda i BMW przycięli ostro w ch*** i tak się to kończy. Nikt nie zwrócił uwagi na to, że vwgolf to bardzo duże forum i praktycznie nasze głosy tylko odzwierciedlały prawdziwe zainteresowanie ludzi takim plebiscytem. Reszta jechała na botach
I miej tu sympatie do tej bawarskiej wiochy...

To w dalszym ciągu powrót do sytuacji z 25 stycznia, gdy SYSTEM NIE DZIAŁAŁ, a wszystkie głosy z tego dnia WYZEROWANO. Myślę, że możemy zakończyć na tym udział w zabawie, a społeczności na forum VW Golfa gratuluję kultury ("hapaj dzidę" – to dlatego, że taki cienki?).
Myjk napisał(a):Ale co to za chrzanienie o jakichś botach? Jak robią taki konkurs, to niech go zabezpieczą
Dokładnie.
Prawda jest taka, że zorganizowali potężną w swojej skali imprezę, zaprosili do uczestnictwa wszystkie kluby motoryzacyjne, a w ogóle nie zadbali o zaplecze techniczne. Opieranie tak emocjonującego konkursu o gówniane i w ogóle nie zabezpieczone skrypty nie można nawet nazwać amatorszczyzną, to raczej indolencja powiązana z lekceważeniem nas wszystkich. Najgorsze w tym jest, że wydawnictwo nie chce przyznać się do oczywistych błędów i przenosi winę na nas.
the right man in the wrong place...
tco_tm a widziałes kiedys w polsce kogos (organizacja rząd) kto przyzna sie do swojej winy? a nie zgoni tego na innych? :–)
My, Zarząd 
A może to ktoś spoza naszego kraju ma fajną zabawę 
tco_tm napisał(a):Myjk napisał(a):Ale co to za chrzanienie o jakichś botach? Jak robią taki konkurs, to niech go zabezpieczą
Dokładnie.
Prawda jest taka, że zorganizowali potężną w swojej skali imprezę, zaprosili do uczestnictwa wszystkie kluby motoryzacyjne, a w ogóle nie zadbali o zaplecze techniczne. Opieranie tak emocjonującego konkursu o gówniane i w ogóle nie zabezpieczone skrypty nie można nawet nazwać amatorszczyzną, to raczej indolencja powiązana z lekceważeniem nas wszystkich. Najgorsze w tym jest, że wydawnictwo nie chce przyznać się do oczywistych błędów i przenosi winę na nas.
Polac koledze prosze... slusznie prawi...
- Od: 28 sty 2010, 15:25
- Auto: Bawarski Pociag Drogowy 4.4 V8