MazdaSpeed to najlepszy fanklub
сообщение Сегодня, 09:14
Из: Киев.
Приветы соседям.. hi.gif (Oceniony przez 4,404 użytkowników, liczba punktów:4,395 )
--------------------
Все будет хорошо. Я узнавал..
................................................................................................................................................
zadzialalo...
Из: Киев.
Приветы соседям.. hi.gif (Oceniony przez 4,404 użytkowników, liczba punktów:4,395 )
--------------------
Все будет хорошо. Я узнавал..
................................................................................................................................................
zadzialalo...

głos poszedł, na gg też link rozesłany, nawet widzę że się na zdjęciu jednym załapałem
tzn moja Madzia 
- Od: 22 wrz 2008, 12:39
- Auto: Mazda 323 BG sedan 1.3

1/4 Konin`10-16,41,Kamień Śląski `10 -16,35,Piotrków`10-16,21
Konin`11-16,00
- Od: 1 paź 2008, 19:41
- Auto: 323f BA V6 `98
6 GH 2.0 140km `08
No jaka miła niespodzianka z rana
Pierwsze co zrobiłem rano to sprawdzilem ile pkt.mamy
Pierwsze co zrobiłem rano to sprawdzilem ile pkt.mamy
Mx3 V6 WITH 19 INCH WHEELS :)
Moja ukochana :D
http://www.youtube.com/watch?v=6yyQo_R3wX0
- Od: 2 kwi 2009, 20:33
- Auto: Mx3 V6 WITH 19 INCH WHEELS
323 1,7D
Corsa 1,4L
Mazda MX3 V6
Nubira 2,0 LPG
Volvo V70 2,4 T AWD
bezy a Ty tam napisałeś 5000 zł, czy euro? Bo mi google tłumaczy i zastanawia mnie czy jest aż tak ten tłumacz zły, że euro na złotówki tłumaczy. 
- Od: 15 maja 2004, 16:37

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
MazDarek napisał(a):Nie wiem jak to zrobiliście... ale pięknie jest zeby Tak trzymać usmiech
jak to robicie?
tak:
do{
połącz blueconnect
otwórz przeglądarkę
wejdź na stronę konkursu
zagłosuj na Mazdaspeed
rozłącz blueconnect
wyczyść ciasteczka przgladarki
zamknij przeglądarkę
}
while(mam już dość);
loockas napisał(a):Nie wiem co jest grane... na komputerach, na których już głosowalem mimo upływy 24h nadal nie mogę głosowac. Wyczyszczenie cache czy nawet zmiana przeglądarki nic nie daje :/
jeszcze adres IP jest sprawdzany, a z tego wynika, ze wszystkie te komputery mają ten sam adres zewnętrzny
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Prowadzimy
Tym sposobem inne fora już zaczynają po nas jechać

Tym sposobem inne fora już zaczynają po nas jechać

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Rafał napisał(a):Tym sposobem inne fora już zaczynają po nas jechać
Na forum BMW:
vectrafan napisał(a):Witam wszystkich BMW maniaków.
Jestem fanem vectry ale mysle ze nie chodzi o marke a o pasje jaka sa auta i motoryzacja a dany model czy marka to tylko dodatek. Tego typu akcje jak Auto Swiata pokazuja tylko ze jest wielka przepasc miedzy pasja a checia zwyciestwa za wszelka cene. Rozumiem ze ktos sobie powyciaga ta wtyczke od neo zeby nabic kilka glosow wiecej ale inne sposoby to juz przegiecie. Na forum mazdy sam zarzadzajacy forum podaje patenty na nabijanie masowo glosow co jest oszustwem i mija sie z zupelnie z sensem istnienie tego typu klubow nawet mam screen bo juz temat dawno usuneli
http://img294.imageshack.us/img294/7027/mazda.png
Mysle ze organizator wyciagnie wnioski i nastepnym razem pomysla nad innym sposobem glosowania moze smsy czy cos innego.
Życze wam powodzenia i niech zwyciezy pasja a nie bezwzgledna chec zwyciestwa za wszelka cene.
Pozdrawiam.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Na forum mazdy sam zarzadzajacy forum podaje patenty na nabijanie masowo glosow co jest oszustwem i mija sie z zupelnie z sensem istnienie tego typu klubow nawet mam screen bo juz temat dawno usuneli
vectrafan jakbyś był chociaż trochę ogranięty to bys wiedział że ten "patent" to zwykły skrypt który np. pokazuję się w dolnym pasku przeglądarki
Niestety brak twojej wiedzy w zakresie pewnych tematów wpływa na twój osąd który jest nieobiektywny i oczerniający.
Tak on ma racje. Tu chodzi o markę i o pasję 
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Komuś zal du** sciska ?
My jak bylyśmy na 7 miejscu nikogo nieposadzalismy...ale jak teraz my jestesmy na pierwszym to na nas najezdzaja :/
My jak bylyśmy na 7 miejscu nikogo nieposadzalismy...ale jak teraz my jestesmy na pierwszym to na nas najezdzaja :/
Mx3 V6 WITH 19 INCH WHEELS :)
- Od: 2 kwi 2009, 20:33
- Auto: Mx3 V6 WITH 19 INCH WHEELS
323 1,7D
Corsa 1,4L
Mazda MX3 V6
Nubira 2,0 LPG
Volvo V70 2,4 T AWD
atis napisał(a):Komuś zal du** sciska ?
dokladnie
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!