Tutaj się witamy
Witam serdecznie,
zapomniałem rozpocząć od przywitania, zaliczyłem już jedna "wtopę"z powieleniem tematu ktory jest poruszany ;–)
ale lepiej późno niż wcale, witam wszystkich,
moja Mazda to: M6, MZR-CD, 2.0 TD, GY, rocznik: 12.2006
kupiona w grudniu 2009, ale od roku wiedziałem ze kupuje TYLKO mazdę (dylematy byl w zasadzie tylko jeden, nowa 3 czy używana 6 ;–)
pozdrawiam wszystkich
zapomniałem rozpocząć od przywitania, zaliczyłem już jedna "wtopę"z powieleniem tematu ktory jest poruszany ;–)
ale lepiej późno niż wcale, witam wszystkich,
moja Mazda to: M6, MZR-CD, 2.0 TD, GY, rocznik: 12.2006
kupiona w grudniu 2009, ale od roku wiedziałem ze kupuje TYLKO mazdę (dylematy byl w zasadzie tylko jeden, nowa 3 czy używana 6 ;–)
pozdrawiam wszystkich
- Od: 2 sie 2010, 12:44
- Auto: M6 GY 2.0 CD 143
mazdix2 Witamy i zapraszamy na spoty 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Nazywam się mr. Bongos i jestem JDMoholikiem...
Witam wszystkich fanów japońskiej myśli technicznej!
Witam wszystkich fanów japońskiej myśli technicznej!
-
mr_bongos
Witam:)
Kugel jestem. Do grudnia 2008 sądziłem, źe mazdy i japończyki to jakieś badziewia są, po czym za namową koleżanki (i korzystną ofertą) kupiłem od niej 323f 1,5 16v 1996 i w rok zrobiwszy 30 000 km zostałem tak uderzony, że poszła do kasacji. Po doświadczeniach z nią(oprócz wymian oleju i przeglądu nei dzało się nic!) widziałem, źe następne auto to tylko mazda! i tak wczoraj zostałem właścicielem Demio RXI 1,3 16v i chciałbym się za wami serdecznie przywitać tym przydługim textem:–)
Przy okazji prośba o poradę: Czy rozpoczynać dzielenie sie informacjami na temat Demio od nowego wa†ku, czy lepiej się przykleić do tego:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... ight=demio
Co doradzacie?
Pozdro z jorkszyre:)
Kugel jestem. Do grudnia 2008 sądziłem, źe mazdy i japończyki to jakieś badziewia są, po czym za namową koleżanki (i korzystną ofertą) kupiłem od niej 323f 1,5 16v 1996 i w rok zrobiwszy 30 000 km zostałem tak uderzony, że poszła do kasacji. Po doświadczeniach z nią(oprócz wymian oleju i przeglądu nei dzało się nic!) widziałem, źe następne auto to tylko mazda! i tak wczoraj zostałem właścicielem Demio RXI 1,3 16v i chciałbym się za wami serdecznie przywitać tym przydługim textem:–)
Przy okazji prośba o poradę: Czy rozpoczynać dzielenie sie informacjami na temat Demio od nowego wa†ku, czy lepiej się przykleić do tego:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... ight=demio
Co doradzacie?
Pozdro z jorkszyre:)
- Od: 26 sty 2010, 18:18
- Auto: Mazda Demio LXI 2001, 1,3I 16V
To i ja się przywitam. Jestem Mazdowiczem od 1,5 roku a obszar zamieszkany prze mnie to Lubelszczyzna(Lubartów):) pojazd jakim sie tocze to piękna i ukochana 323f BG 1.6 16V
.....WITAM WSZYSTKICH!! 
Proste są dla szybkich samochodów....
....zakręty dla szybkich kierowców.
....zakręty dla szybkich kierowców.
- Od: 24 sty 2010, 23:53
- Auto: 323f BG 1.6 16V 92'
a witamy wita my kolego kugel podepnij się pod ten istniejący temat, a swoją drogą to bardzo rzadki model z tego co widzę 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
Witam wszystkich forumowiczów:) Pozdrawiam serdecznie!
Artur
Artur
Off we go... Gone in 60 seconds
- Od: 27 gru 2009, 11:58
- Auto: Mazda 323 C
1.5 – 16V
1995 r.
Typ BA
Witam forumowiczów.
Wprawdzie nie mam mazdy, ale moja Kia posiada silnik B6 a więc żywa mazda w innej opakowce
Czytałem trochę forum i uznałem że warto być w tym gronie. Zawsze to jakaś pomoc
Michał
Wprawdzie nie mam mazdy, ale moja Kia posiada silnik B6 a więc żywa mazda w innej opakowce
Czytałem trochę forum i uznałem że warto być w tym gronie. Zawsze to jakaś pomoc
Michał
-
mmathis1
Witam wszystkich forumowiczów:).
Jestem właścicielem Mazdy 323F BA z 1994r. Służy mi już wiernie 2gi rok i jestem z niej bardzo zadowolony.
Pozdrawiam wszystkich mazdo-maniaków:)
Jestem właścicielem Mazdy 323F BA z 1994r. Służy mi już wiernie 2gi rok i jestem z niej bardzo zadowolony.
Pozdrawiam wszystkich mazdo-maniaków:)
-
xylarion
Witam wszystkich,
Mam Mazdę Xedos 6 z 94 roku [no ale rejestracja luty 95
] od Świąt Bożego Narodzenia. Sprowadziłem ją z Niemiec. Jak na razie jeździ rewelacyjnie.
Pozdrawiam wszystkich
Mariusz
Mam Mazdę Xedos 6 z 94 roku [no ale rejestracja luty 95
Pozdrawiam wszystkich
Mariusz
- Od: 6 sty 2010, 22:36
- Auto: Był: Mazda Xedos 6 2.0 V6 95' + LPG
Jest: Toyota Corolla E11 1.4 98'
Witam i o drogę pytam
mam 16-tke
323f 94 1.5,
Na liczniku magiczne 222k km, nabyłem przed nowym rokiem. Podczas powrotu od sprzedającego odrazu zostałem stuknięty
ale błotniczek wymieniony i śmiga aż miło jak na swój przebieg
Pozdrawiam
mam 16-tke
Na liczniku magiczne 222k km, nabyłem przed nowym rokiem. Podczas powrotu od sprzedającego odrazu zostałem stuknięty
Pozdrawiam
- Od: 28 sty 2010, 13:01
- Auto: 323f BA 94 1.5 – LPG sek. –>
323f 2.0 v6 :]