zapraszam fanów i posiadaczy "szóstki" do lektury => http://moto.pl/MotoPL/1,88389,7494430,K ... Mazdy.html

Jak można było przewidywać, auto otrzymało "uśmiechnięty" wyraz twarzy – na szczęście uśmiecha się dyskretnie
www.mazdaspeed.pl
kamaz napisał(a):Bardzo szybko nastąpił ten lifting. Najstarsze 6 GH nie mają nawet 2,5 roku a już bedzie można mówić o nich, że są "stare".
Globy napisał(a):Z tego co wiem, trwają jednak prace nad połączeniem wtrysku pośredniego i bezpośredniego ze względu na wydzielanie się dużej ilość nagaru w komorze spalania.
Tomek6 napisał(a):Globy czy masz jakiekolwiek informacje jakie osiągi miałby ten silnik? Podejrzewam, że to rozwiązanie mogłoby się bardzo dobrze sprawdzić
dan54 napisał(a):Albo coś jest oszczędne i ekologiczne, albo dynamiczne.
Efekt będzie taki, że z tą samą mocą auto będzie dużo bardziej ociężale przyśpieszało.
Faja napisał(a):Ja wam powiem tyle, brak MPS-a brak podkreślenia tego sportowego ducha Mazdy, brak zoom-zoom! Face lift wyszedł na lepsze, nic nie spaprali, ale myślałem że środek trochę bardziej poprawia
Globy napisał(a):Faja napisał:
Ja wam powiem tyle, brak MPS-a brak podkreślenia tego sportowego ducha Mazdy, brak zoom-zoom! Face lift wyszedł na lepsze, nic nie spaprali, ale myślałem że środek trochę bardziej poprawia
Jeśli rozumiesz zoom-zoom, o którym chętnie wypisujesz różne rzeczy, to wiesz, że nie musisz mieć 260 koni, żeby poczuć sportowego ducha.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości