WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
mcmorik zajzyj tu i ak nie znadziesz to otworz nowy temat
http://forum.mazdaspeed.pl/viewforum.php?f=45
http://forum.mazdaspeed.pl/viewforum.php?f=45
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):mcmorik zajzyj tu i ak nie znadziesz to otworz nowy temat
dzięki Macku
podobno to da sie zrobić bez demontowania jej czy kogoś znajomego mamy w wawie kto potrafi to zrobić??
- Od: 23 mar 2009, 01:13
- Auto: mazda 6 2.0 benzyna
mcmorik jak to nie jest nic pokomplikowanego to podjedz obojetnie gdzie i zapytaj czy potrafia to zrobic i juz 
-
Szalotka
jaka cisza na forum
przykro mi ale niestety dziś mnie na 99,9% na imprezie nie będzie właśnie sie dowiedziałem ze w najbliższej rodzinie jaka mi została mam pogrzeb jutro więc nie bardzo opłaca mi sie wracać do wawy a poza tym jakoś straciłem po takiej info. ochotę na imprezę
pozdrawiam serdecznie
bawcie się dobrze i wypijcie za mnie

przykro mi ale niestety dziś mnie na 99,9% na imprezie nie będzie właśnie sie dowiedziałem ze w najbliższej rodzinie jaka mi została mam pogrzeb jutro więc nie bardzo opłaca mi sie wracać do wawy a poza tym jakoś straciłem po takiej info. ochotę na imprezę
pozdrawiam serdecznie
bawcie się dobrze i wypijcie za mnie
- Od: 23 mar 2009, 01:13
- Auto: mazda 6 2.0 benzyna
gromaciek, a wiesz że w tym klubie dzisiaj ma być coś z salsą, mambą czy innym (jak dla mnie) ustrojstwem? w radiu przed chwilą nawijali...
kierownik napisał(a):gromaciek, a wiesz że w tym klubie dzisiaj ma być coś z salsą, mambą
To wywalisz pępucho na wierzch i bedziesz wywjiac
Bedziesz brzuchem pchał kule na bowlingu
ps. Dzis jest normalna tradycyjna dyskoteka
Czy ktos bedzie dziasiaj oprocz mnie, Arkadius 73, CezaR83
-
Szalotka
pinky napisał(a):To gdzie we wtorek??
Mysle ze mozemy sie spotkac w Realu na Jubilerskiej, parking -1 przy wyjezdzie z garazu
Dwa razy z rzedu bylo po tamtej stronie Warszawy wiec teraz idzmy na drugą
ps. CezaR83 dzieki za wpadniecie do Hula-Kula

-
Szalotka
Gibsong napisał(a):sorry jak jest -20 to staram się hulać jak najmniej
Własnie jak najwiecej wtedy trzeba
-
Szalotka
Maćku sorry za Hula-kula ale mam taki zapier.....ol w pracy , że nie wyrabiam,może niedługo będzie lepiej.
-
Arkadius 73
Arkadius 73 napisał(a):Maćku sorry za Hula-kula ale mam taki zapier.....ol w pracy , że nie wyrabiam,może niedługo będzie lepiej.
Spoko
-
Szalotka
Nie obiecuję ale się postaram.Dziś aktualnie jestem jeszcze w Łodzi i nie wiem czy się pojawię na Spocie.Taka praca.
-
Arkadius 73
Arkadius 73 napisał(a):Nie obiecuję ale się postaram.Dziś aktualnie jestem jeszcze w Łodzi i nie wiem czy się pojawię na Spocie.Taka praca.
Wrocisz to sie odezwij
-
Szalotka