Jakby sie udało zrobie też fotorelacje z montażu takiego oświetlenia, może komuś takie cudo sie spodoba
Demontaż przedniej lampki w podsufitce
Strona 1 z 1
Pytanie moze i głupie, wykrecał ktoś kiedys przednia lampke w podsufitce? Pamietam ze kiedys nie moglem jej wyjac, a teraz chce zamontować nocne oświetlenie kokpitu i ta lampka bedzie wręcz idealna, ale najpierw trzeba ją wyjąć
Jakby sie udało zrobie też fotorelacje z montażu takiego oświetlenia, może komuś takie cudo sie spodoba
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
Przednią lampkę? Albo czegoś nie dostrzegłem w aucie albo jest tylko ta na środku auta która ma jedno światło ogólne i 2 punktowe. Jeżeli chodzi o to to z chęcią sam się dowiem jak to rozebrać bo czasem coś mi nie łączy.
MojA KoCHanKa ZaLoTniE MruCzY JaK JĄ PrzYcisNE
WYPOSAŻENIE GASTRONOMII, SKLEPÓW I MAGAZYNÓW, MEBLE, CHŁODNICTWO, KLIMA, KOLEKTORY, PISAĆ NA PW
PrOjEkTy AUTO CAD wykonuję....
MoJa KoCHaNKa
WYPOSAŻENIE GASTRONOMII, SKLEPÓW I MAGAZYNÓW, MEBLE, CHŁODNICTWO, KLIMA, KOLEKTORY, PISAĆ NA PW
PrOjEkTy AUTO CAD wykonuję....
MoJa KoCHaNKa
- Od: 6 sty 2009, 18:55
- Auto: MaZdALeNa XEDOS 6 CA KF
nie wiem jak ty ale ja mam jedną koło lusterka wstecznego razem z przyciskami od dachu i drugą po środku dachu 
Xedos 6 KF 99r
xed bez szyberka?
myslalem ze wiem o tym aucie niemal wszystko a tu sie okazuje ze były wersje bez szyberdachu, zonk
chyba bede musial popróbować w rózne strony, moze masz racje...
Xedos 6 KF 99r
mój też nie ma szyberka;p i lepiej bo więcej miejsca przy suficie;p
masz dwie blaszki które trzeba wcisnąć i lampka wychodzi bez problemu nie ma żadnych śrubek dodam jeszcze że te blaszki są od strony kabiny tak po 2cm od skraju
masz dwie blaszki które trzeba wcisnąć i lampka wychodzi bez problemu nie ma żadnych śrubek dodam jeszcze że te blaszki są od strony kabiny tak po 2cm od skraju

http://www.youtube.com/watch?v=yormhej1TKs
Soluks napisał(a):mój też nie ma szyberka;p i lepiej bo więcej miejsca przy suficie;p
A moge wiedzieć w jaki sposób szyber zabiera miejsce na glowe w porównaniu do wersji bez?
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Tubi napisał(a):A moge wiedzieć w jaki sposób szyber zabiera miejsce na glowe w porównaniu do wersji bez? język
przetłoczeniami w podsufitówce gdzieś mechanizm musi się zmieścić także ok 3 centy wyższa kabina..;p

http://www.youtube.com/watch?v=yormhej1TKs
Soluks napisał(a):Tubi napisał(a):A moge wiedzieć w jaki sposób szyber zabiera miejsce na glowe w porównaniu do wersji bez? język
przetłoczeniami w podsufitówce gdzieś mechanizm musi się zmieścić także ok 3 centy wyższa kabina..;p
UUU no to śmiało można walnąć kudły na żela

Xedos 6 KF 99r
Wariat jestem – mam szyberdach i żeluję 
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Barthek1983 napisał(a):Wariat jestem – mam szyberdach i żeluję
zależy czy elektryczny czy na korbke

na korbke? nie życze sobie takich obleg wobec xeda. to nie garbus 
Xedos 6 KF 99r
Strona 1 z 1