Co kupic? sedan silnik benzynowy?
Również polecam GS'a – jak pisałem na początku, w przeciwieństwie do IS'a, w modelach GS i LS Japończycy nie pozwalają sobie na taniochę w postaci aluplastiku itp. Od pierwszej generacji to dość przytulne auto, tak samo zresztą jak IS (słowem, Merce są przestronniejsze), ale wyśmienicie komfortowe. Nie jest do tego tak krowiasty jak obecna generacja LS'a, więc jeśli nie będzie dla Ciebie dramatem wciskanie go w miejsca parkingowe i zamkniesz się w 75 kółkach, to również polecam.
Rozwazales zakup w203, wiec moze cos w stylu C32/C55 amg skoro ma to byc wyjatkowy samochod?
W203 jest porzadnie wykonane w srodku i ma bogate wyposazenie, idealny samochod do jazdy na co dzien.
Jeden z powyzszych jest na mojej prywatnej liscie, ale i tak przegrywaja z GS450h/GS460 i XJRem.
Pozdrawiam,
voytecku.
W203 jest porzadnie wykonane w srodku i ma bogate wyposazenie, idealny samochod do jazdy na co dzien.
Jeden z powyzszych jest na mojej prywatnej liscie, ale i tak przegrywaja z GS450h/GS460 i XJRem.
Pozdrawiam,
voytecku.
voytecku napisał(a):Rozwazales zakup w203, wiec moze cos w stylu C32/C55 amg
5min miałem wizji c32 po krótkiej jeździe wraz ze znajomym właśnie w203, wrażenie nie ziemskie. Jednak po rozmowie wynikło tylko tyle, że fajne auto ale nie dla mojego przebiegu rocznego.
W 203 myślałem o silniku 280, 320 można tez znaleźć clk w dobrym stanie 350 jednak ta japońska mysl jakos bardziej sie z nią utożsamiam
323F BA 1,5 – miłe wspomnienia
Jako, że temat jest dość ogólny to pozwolę się dołączyć..
Czy ktoś z Was miał bliższe doświadczenie (tj. ujeżdżał, macał etc.) z Audi A6 Avant (C6) 3.0TDI oraz Volvo V70 2.4 D5? będę wdzięczny za każdą opinię
Szukam auta dla kogoś z Rodzinki i jak na razie prowadzi Audi. Motor raczej tylko na ropę....
P.S
Jeśli autor tematu nie wyraża zgody na mały "OT" to oczywiście założę odpowiedni temat
Czy ktoś z Was miał bliższe doświadczenie (tj. ujeżdżał, macał etc.) z Audi A6 Avant (C6) 3.0TDI oraz Volvo V70 2.4 D5? będę wdzięczny za każdą opinię
Szukam auta dla kogoś z Rodzinki i jak na razie prowadzi Audi. Motor raczej tylko na ropę....
P.S
Jeśli autor tematu nie wyraża zgody na mały "OT" to oczywiście założę odpowiedni temat
Riki napisał(a):Jeśli autor tematu nie wyraża zgody na mały "OT" to oczywiście założę odpowiedni temat usmiech
zaden problem jestem jak najbardziej za wyrazaniem opinii
Riki napisał(a):Audi A6 Avant (C6) 3.0TDI
ten silnik to zlo jechalismy w czworke do zakopanego zaladowany po brzegi a przy predkosciach znacznie przekraczajacy autostradowe 130km/h wynioslo 7,4!!!
Podobno po chipie w a5 wersja s5 ma duze problemy, zas
Riki napisał(a):Volvo V70 2.4 D5
znam blizej s40 z 2.0 diesel i s60 d5 163km i marka ok porownujac kokpity to audi wygrywa jakoscia, nie wiem czy volvo ma jakiegos diesla co by mial z ponad 200km pod maska dlatego osiagi tez trudno zestawiac
323F BA 1,5 – miłe wspomnienia
W przypadku pierwszych D5 najwięcej strat generuje stary automat. Obecne 3.0 TDI to poezja, ale nie wiem, jak awaryjność wersji z początku produkcji.