Mazda 626 GE FS '92
Gibsong narazie jest seria , zapuszczona tzn ? zwykłe normalne wnętrze . Jest i plan na wnętrze jak dobrze pójdzie to będzie i w tym sezonie , a patent będzie prosty biała skóra i wykończenia typu podsufitka słupki itp czarne . O swapie na KLZE nigdzie nie pisałem 
Ostatnio edytowano 14 sty 2010, 18:42 przez Pajko, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Pajko pisałes jak dyskutowaliśmy razem z Lukas'em 
Ale o KL a nie KLZE
Mówiłem ze jak bym swapował to KL zwykłe , choć juz nie wiem co w tedy pisałem ehehe być może a nie chce mi się tego czytać.
Kasa na wnętrze teoretycznie była już uzbierana , ale trzeba było z nią zrobić coś innego

Kasa na wnętrze teoretycznie była już uzbierana , ale trzeba było z nią zrobić coś innego
Ja powiem że odważnie i projekt na bank nabierze wyjątkowości jeszcze większej, choć nie każdemu musi się to podobać, ale na bank będą Cie kojarzyć "łeee to ten co ma na oczoje**y kolor Fele pomalowany!" hehe Pomysłu gratuluje 
Zoom-Zoom!
Pajko napisał(a):Faja jak dla Mnie to mogą sobie ludzie gadać co chcą , najważniejsze że Mi się podoba bo auto robie dla Siebie nie dla ludzi .
Wiem Pajko, jak i każdemu z nas, to my kochamy własne auta.
Zoom-Zoom!
Pajko Nie pamiętam dokładnie, ale jakieś braki były w plastikach oberwane części ogólnie środek nie przystawał trochę do reszty, a nie że brudno tylko bardziej zniszczone/zdewastowane.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Dla mnie full bomba
Szacun 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Miazga... Świetne koła, siedze i oglądam każde foto powoli 

Moja Madzia –> http://www.polskajazda.pl/Samochody/Mazda/323/39732
Śniła mi się czarna 323F BG z odrestaurowaną budą, pakietem GT, gwintem, na pięknych 16 calowym alufelgach i z KL-ZE pod maską... hmm... może kiedyś
Śniła mi się czarna 323F BG z odrestaurowaną budą, pakietem GT, gwintem, na pięknych 16 calowym alufelgach i z KL-ZE pod maską... hmm... może kiedyś
- Od: 12 sie 2008, 20:11
- Auto: 323F w remoncie :) będzie cudo
Pajko miazga
one sa poporstu mega wyj.....ane !
my sie ogolnie zastanawialismy tam nad wszystkim od KL-ZE poprzez KL konczywszy na T
my sie ogolnie zastanawialismy tam nad wszystkim od KL-ZE poprzez KL konczywszy na T
Pajko a niech zostanie
w miare żwawy i mało pali
to czego wiecej chciec 
no już nie mogę się doczekać jak to będzie wyglądało z gwintem
full respect za fele
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Szybkie szpiegowskie foto .

Docelowa gleba będzie się nie dużo różnić tył będzie lekko wyżej dla uzyskania efektu klinu .
Auto brudne jak fix , po pierwszych testach drogowych i ustawieniach twardości i kątów pochylenia , teraz jeszcze lekkie korekty , dystans ma przód 5 mm bo mam lekki nie dosyt szerokości i ustawienie zbieżności .

Docelowa gleba będzie się nie dużo różnić tył będzie lekko wyżej dla uzyskania efektu klinu .
Auto brudne jak fix , po pierwszych testach drogowych i ustawieniach twardości i kątów pochylenia , teraz jeszcze lekkie korekty , dystans ma przód 5 mm bo mam lekki nie dosyt szerokości i ustawienie zbieżności .
ale koza , na glebę z nią
!

POBICIA
HARACZE
GWAŁTY NA ZLECENIE I BEZ ZLECENIA
Konkurencyjne Ceny – Wystawiamy Faktury VAT
www.bmw-syndykat.pl – Ciemna Strona Marki

HARACZE
GWAŁTY NA ZLECENIE I BEZ ZLECENIA
Konkurencyjne Ceny – Wystawiamy Faktury VAT