mam dobre wiadomosci

wczoraj ze 5h mi zeszlo z bawieniem sie tym.ale sie udalo

duzo problemow napotkalem po drodze dlatego tyle czasu spedzilem nad tym... ale warto bylo. w navi jest juz sygnal video zapuszczony w moim przypadku z nokii N95 oraz N97mini po tv-out. postaram sie cos wiecej napisac na ten temat jak znajde chwile... z racji ciaglej naprawy monitora pisze z laptopa dziewczyny. tylko caly czas mam problem z sygnalem audio (aux) ale mam juz koncepcje i bede to robic od nowa, tak aby w czasie puszczania filmiku takze glos byl na glosniczkach
zrobilem tak ze podczas wstecznego zalacza sie sygnal na navi jako kamerka (nawet pisze cos look behind to make sure albo cus) oraz zrobilem przycisk na video stale (pociagniety kabel + z zapalniczki)
fotek nie mam ale filmik moge dzisiaj nagrac i wrzucic jak to mniej wiecej dziala + zrobie jakis dokladny opis how to... ps obylo sie kompletnie bez lutowania... jak to mozliwe? opisze pozniej
pozdro i do roboty panowie – to dziala... a ile satysfakcji z tego jest – bezcenne
ah i jeszcze jedno.... wsteczny steruje sygnalem video a nie wyswietlaczem... myslalem ze wyswietlacz sie automatycznie otworzy jak wrzuce "R" ale niestety navi musi byc juz otwarta i wtedy mazdziany sygnal "pik" i sie zmienia obraz
z kamerka nie testowalem bo byla padnieta (jak pisalem wgniotlem przednie szkielko do srodka).... wyrznalem szklo, kupilem na necie drugie szkielko i wlasnie schnie po klejeniu

jak bedzie gotowa to puszcze ja na tyl i wtedy bedzie wszystko cacy