syberek1 napisał(a):ja też się bawiłem przy 100km\h usmiech
Wynika z tego ze wszyscy macie jaja... a co na karku?
www.mazdaspeed.pl
syberek1 napisał(a):ja też się bawiłem przy 100km\h usmiech
krzych napisał(a):Wynika z tego ze wszyscy macie jaja... a co na karku?
Tobo napisał(a):I zaliczyć w końcu dacha język
cwieta napisał(a):Tak, tak, widzę,że nic tak nie cieszy jak cudze nieszczęście.
cwieta napisał(a):Jeżeli myslisz wolniej niż jedziesz to przesiądź się na komunikację miejską.
cwieta napisał(a):Tak, tak, widzę,że nic tak nie cieszy jak cudze nieszczęście. Debilem nie jestem, mam głowę na karku, więc prosze bez takich podtekstów. Nie jestem samobójcą i bardziej dbam o innych niż o siebie, więc niepotrzebne komentarze zostawcie dla siebie. Jeżeli myslisz wolniej niż jedziesz to przesiądź się na komunikację miejską.
pozdrawiam
cwieta napisał(a):Tak, tak, widzę,że nic tak nie cieszy jak cudze nieszczęście. Debilem nie jestem, mam głowę na karku, więc prosze bez takich podtekstów. Nie jestem samobójcą i bardziej dbam o innych niż o siebie, więc niepotrzebne komentarze zostawcie dla siebie. Jeżeli myslisz wolniej niż jedziesz to przesiądź się na komunikację miejską.
Lorento napisał(a):cwieta napisał(a):Tak, tak, widzę,że nic tak nie cieszy jak cudze nieszczęście. Debilem nie jestem, mam głowę na karku, więc prosze bez takich podtekstów. Nie jestem samobójcą i bardziej dbam o innych niż o siebie, więc niepotrzebne komentarze zostawcie dla siebie. Jeżeli myslisz wolniej niż jedziesz to przesiądź się na komunikację miejską.
pozdrawiam
Zachowanie opisane kilka postów wyżej zdaje się temu przeczyć
cwieta napisał(a):Wcale się nie obraziłem, wyłapałem najnormalniejszego focha...zaraz mi przejdzie...o już
MasterB napisał(a):Ech, żeby mojej żonie tak szybko przechodziło... smutny
justus83 napisał(a):Wsadźcie tyłek w coś innego niż traktor i spróbujcie zaliczyć dacha na asfalcie.Jak komuś się uda to się go wpisze do księgi Ginessa bo nie jest to możliwe ZAWSZE samochód bokiem poleci, no chyba ze będziecie krawężników szukać.
justus83 napisał(a):tylko do waszych opowieści o jeździe dieslami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6