Gdzie pracują Mazdowicze?
A ja jestem nauczycielem fizyki i .................. instaluje i administruje PBX-ami Pure IP takiej jednej marki
i ogólnie to pracuje u jednego warszawaskiego operatora telekomunikacyjnego 
..::Born To Rise Hell::..
Witam,
Ja aktualnie pracuję jako kierownik w Grupie TP. Zajmuje się zarządzaniem jakością, skończyłem studia podyplomowe na WSB we Wrocławiu. Moje wykształcenie do Telekomunikacja Rozsiewcza na Wydziale Elektroniki PWr. Wcześniej Technikum Elektroniczne i jeszcze wcześniej Zasadnicza Szkoła Zawodowa, obie w specjalności Elektronika Ogólna, tzw "Elektryk" w Kielcach.
Hobbystycznie zajmuję się renowacją moich starych motocykli (np SHL z 59r), naprawą własnego auta (od kiedy mam Mazdę tylko eksploatacja!), stolarstwo (np. meble ogrodowe), w tym roku zaprojektowałem i wykonałem własnoręcznie remont domu rodziców: CO z wymiennikiem ciepła, hydraulika, kanalizacja, instalacja elektryczna, wykładanie płytek itd..., trochę informatyki, www, turystyka rowerowa, narty, a moje kolejne wyzwanie to samodzielnie zbudować meble kuchenne;) Generalnie lubię wiele rzeczy które aktualnie są potrzebne wykonywać sam, bo nikomu nie zależy na jakości tych prac tak jak mnie samemu...
Uważam, że fora są genialnym wynalazkiem, kiedyś przeczytałem taki tekst "wszyscy ludzie wiedzą wszystko". Pomagajmy sobie wzajemnie a życie będzie łatwiejsze dla nas wszystkich!
Pozdrawiam!
Ja aktualnie pracuję jako kierownik w Grupie TP. Zajmuje się zarządzaniem jakością, skończyłem studia podyplomowe na WSB we Wrocławiu. Moje wykształcenie do Telekomunikacja Rozsiewcza na Wydziale Elektroniki PWr. Wcześniej Technikum Elektroniczne i jeszcze wcześniej Zasadnicza Szkoła Zawodowa, obie w specjalności Elektronika Ogólna, tzw "Elektryk" w Kielcach.
Hobbystycznie zajmuję się renowacją moich starych motocykli (np SHL z 59r), naprawą własnego auta (od kiedy mam Mazdę tylko eksploatacja!), stolarstwo (np. meble ogrodowe), w tym roku zaprojektowałem i wykonałem własnoręcznie remont domu rodziców: CO z wymiennikiem ciepła, hydraulika, kanalizacja, instalacja elektryczna, wykładanie płytek itd..., trochę informatyki, www, turystyka rowerowa, narty, a moje kolejne wyzwanie to samodzielnie zbudować meble kuchenne;) Generalnie lubię wiele rzeczy które aktualnie są potrzebne wykonywać sam, bo nikomu nie zależy na jakości tych prac tak jak mnie samemu...
Uważam, że fora są genialnym wynalazkiem, kiedyś przeczytałem taki tekst "wszyscy ludzie wiedzą wszystko". Pomagajmy sobie wzajemnie a życie będzie łatwiejsze dla nas wszystkich!
Pozdrawiam!
mcmorik napisał(a):a kuratorem tez jestem od alkoholikow
Właśnie miałem się chwalić że jestem barmanem w jednym z Krakowskich klubów
Prócz "barmanowania" prawie mgr finansów i bankowości na Uniwersytecie Ekonomicznym
Instruktor snowbordu i downhill'u (dla mniej wtajemniczonych deseczka w zimie i z górki na pazurki w lecie na rowerze
Pozdrawiam
Witam, na co dzień od zarabiam na życie jako geodeta (może nie całkiem samodzielny) ale kumający to i owo
w weekendy natomiast "poszerzam horyzonty umysłowe" studiując na AGH geodezje i kartografiem, narazie albo w końcu 4 rok
W wolnych chwilach latem śmigam po niezbadanych górskich zakątkach na rowerku a w zimie obijam się jeżdżąc na desce tu i ówdzie.
w weekendy natomiast "poszerzam horyzonty umysłowe" studiując na AGH geodezje i kartografiem, narazie albo w końcu 4 rok
W wolnych chwilach latem śmigam po niezbadanych górskich zakątkach na rowerku a w zimie obijam się jeżdżąc na desce tu i ówdzie.
Kiedy jeżdżę – żyję, kiedy nie jeżdżę – istnieje ...
- Od: 16 sty 2010, 16:42
- Auto: 323f 1.5 BA '97
chudymud napisał(a):Właśnie miałem się chwalić że jestem barmanem w jednym z Krakowskich klubów
Napisz na PW jaki klub to wpadnę w odwiedzinach
chudymud napisał(a):na Uniwersytecie Ekonomicznym
Widzę że sudiujemy na tym samym Uniwerku
moturzysta.88 napisał(a):A ja jestem ogrodnikiem i przesadzam łoł
Przesadziłeś to z kolorem tej mazdy. Jedyne wytłumaczenie to photoshop
-
umbesiegt
przewodniczacy napisał(a):Czołem,
aplikant adwokacki.
A reszta ciala?
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Od 14 lutego praca u znajomego winiarza
Na francuskiej granicy w górach.... byłem już tam arbait i muszę przyznać, że widoczki są niezłe
Na francuskiej granicy w górach.... byłem już tam arbait i muszę przyznać, że widoczki są niezłe
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
No to ja jestem od stycznia "on my own" 
Się projektuje instalacje sanitarne.
Pozdr
Się projektuje instalacje sanitarne.
Pozdr
Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r