PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Jasne, tylko się nie rozchoruj 
nie bój się o to, a tak na marginesie wczoraj wieczorem siedzę przed kompem, rolety zasłonięte, a mimo wszystko wiedziałem, że to Ty jedziesz na parking
, z którego później miałeś ostry problem wyjechać
gdzie się wreszcie zaparkowałeś bo widziałem, że w stronę przychodni pojechałeś 
- Od: 6 lip 2009, 22:24
- Auto: Honda Civic VII gen.
Obok przychodni zaparkowałem, dziś oponki z przodu zmieniłem.
THOR napisał(a):Obok przychodni zaparkowałem, dziś oponki z przodu zmieniłem.
To współczuję na zakrętach
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
tak, tylko akurat dostałem pod swoje felgi dwie (tyle było wystawionych w moim rozmiarze) i dosyć tanio. Pojeżdżę, zobaczę jak to będzie 
Generalnie nic szczególnego, ale trudno było znaleźć w dobrej cenie, nie mówię, że wogóle nie ma. Są, ale bardzo mało widziałem(oczywiscie przeglądałem tylko allegro) – 195/50/15
trzeba było zimówki wrzucić na stalusy albo szukać na 60, lub 65, bo zimówki mogą, a nawet powinny być nieco wyższe. Przysmak pułkownika daje radę hehe, ale nie przełamałbym się by spróbować, bo aż taki twardziel to ja nie jestem ( a w zasadzie mój żołądek).
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Krzychu, czy jak wyjedziemy w niedzielę około 12:00 pasuje Ci ?
Tak myślałem, żeby się spotkać na parkingu przy stoczni na Radziwiu, będziemy przynajmniej już na wylocie
Czekamy jeszcze na decyzje Marcina z Elą, bo raczej nikt już do nas nie dołączy. Oczywiście wolałbym wyjechać o 12:00 tak kontrolnie, nigdy nie wiadomo, jakie będą warunki, więc nie zaszkodzi trochę wcześniej, natomiast zbiórkę może ustalmy najpóźniej 11:45
Czekamy jeszcze na decyzje Marcina z Elą, bo raczej nikt już do nas nie dołączy. Oczywiście wolałbym wyjechać o 12:00 tak kontrolnie, nigdy nie wiadomo, jakie będą warunki, więc nie zaszkodzi trochę wcześniej, natomiast zbiórkę może ustalmy najpóźniej 11:45
Nie dalej, jak już lecisz na Włocławek przy stoczni rzecznej 
No to cool 
Chopoki, do mnie chrześniak przyjeżdża na ferie i najprawdopodobniej nie pojadę, zapomniałem, że mu obiecałem. Mooooooże, ale to mooooooże uda mi się jeszcze coś wykombinować, ale póki co na 80% niestety.
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
to i tak spore prawdopodobieństwotoster01 napisał(a):80%
W razie czego do jutrzejszego wieczora potwierdź mi, czy tak czy nie
toster01 napisał(a):Chopoki, do mnie chrześniak przyjeżdża na ferie i najprawdopodobniej nie pojadę, zapomniałem, że mu obiecałem. Mooooooże, ale to mooooooże uda mi się jeszcze coś wykombinować, ale póki co na 80% niestety.
Zabierz małego na wycieczkę
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V