BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
ja tam wczoraj miałem w razie czego w aucie łopatę do odśnieżania 

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Suloo napisał(a):yasko dokladke na sniegu polamales?
Dokładki połamałem w październiku. Nowej na zime profilaktycznie nie montowałem.
Pozdrawiam
yasko
yasko
teraz rozumiem dlaczego w niektórych filmach mówią o nielegalnym przemycie JDM parts/cars to USA:
zaczerpnięte z club roadster:
zaczerpnięte z club roadster:
In USA, you only can import 25 years old cars. In Canada, the law is better as it's 15 years old cars. However, in Quebec, they banned the import of 15 years old cars because we had too many street racers in Skylines.

ravestation napisał(a):because we had too many street racers in Skylines.

heh
pisał to właściciel tego sklepu rev9

pozamarzali wszyscy czy się w śniegu zakopali? 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
jedzie ktoś 17. stycznia na spot do Grudziądza 
TORUŃ – miasto upadłych aniołów
www.mazda-torun.fotosik.pl
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight=
www.mazda-torun.fotosik.pl
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight=
- Od: 30 wrz 2007, 20:53
- Auto: mazda 323f z5/96-speedkosiara
peugeot 1.6 118KM+NITRO
marecky napisał(a):jedzie ktoś 17. stycznia na spot do Grudziądza
na razie sie na to nie zanosi.
ja to bym najpierw musiała Madzię odkopać spod śniegu, a nie mam łopaty (wszystkie wykupione) 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
montanka napisał(a):pozamarzali wszyscy czy się w śniegu zakopali?
Całkiem możliwe bo w ostanie lata zima was tu rozpieszczała
A tegoroczna ( taka jaka powinna być zima na tej szerokości geograficznej ) zaskoczyła tradycyjnie drogowców i większa cześć tutejszych mieszkańców
a mi sie tam podoba radze sobie ;p wszystkimi autkami najbardziej lubie jezdzic szefa a6 quatro ;p na sniegu idzie lepiej niz wiekszosc aut latem ;p niestety na codzien zostaje mi szefa kangoo ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
marecky napisał(a):jedzie ktoś 17. stycznia na spot do Grudziądza
Nic nie obiecuje, ale:
1. Mam wolne
2. Grudziądz ładne miasto
więc może się wybiorę.
Pozdrawiam
yasko
yasko
siegu napisał(a):Całkiem możliwe bo w ostanie lata zima was tu rozpieszczała
Dokładnie tak. W Bydgoszczy zimy raczej łagodne bywają. Mi w sumie śnieg nie przeszkadza, ale mróz dla mnie obecnie jest wysoce niewskazany niestety
montanka napisał(a):ja to bym najpierw musiała Madzię odkopać spod śniegu, a nie mam łopaty (wszystkie wykupione)
Dziś zamawiam łopaty z alle drogo (link nad zdjęciem zlodowaciałego mx-a), czekam do 13.
Pozdrawiam
yasko
yasko
yasko napisał(a):Dziś zamawiam łopaty z alle drogo (link nad zdjęciem zlodowaciałego mx-a), czekam do 13.
Zero available
Pit napisał(a):yasko napisał(a):Dziś zamawiam łopaty z alle drogo (link nad zdjęciem zlodowaciałego mx-a), czekam do 13.
Zero available
26 sztuk:

Pozdrawiam
yasko
yasko
yaśko jak masz mozliwość to podjedź sobie do tesco.
Na dziale "motoryzacjnym'' widziałem w poniedziałek bardzo masywne saperko-łopatki składane na trzy za pomocą "zawiasów", całość w etui. Jak na ten sklep to całkiem spoko to wyglądało, pyt. czy jeszcze je mają.
Tego typu urządzenia idą jak ciepłe bułeczki, przynajmniej w castoramie.
pozdrawienia i życzę Wszyskim +1
Na dziale "motoryzacjnym'' widziałem w poniedziałek bardzo masywne saperko-łopatki składane na trzy za pomocą "zawiasów", całość w etui. Jak na ten sklep to całkiem spoko to wyglądało, pyt. czy jeszcze je mają.
Tego typu urządzenia idą jak ciepłe bułeczki, przynajmniej w castoramie.
pozdrawienia i życzę Wszyskim +1
yasko napisał(a):Pit napisał(a):yasko napisał(a):Dziś zamawiam łopaty z alle drogo (link nad zdjęciem zlodowaciałego mx-a), czekam do 13.
Zero available
26 sztuk:http://www.allegro.pl/item884073505_skl ... u_hit.html
Jest popyt, trza zapewnić podaż
ADHD napisał(a):...życzę Wszyskim +1
Dzięki
pit trzeba duzo palic w domu i prawie na okragło
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–