PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
cegiello napisał(a):Tak tylko kto ma gorzej?Ty musisz odwalać śnieg obok auta, przed i parking aż do wyjazdu, a ja tylko ścianę śniegu przedemną
Poradziłem sobie dość szybko
Kupiłem dwie oponki zimowe dla madzi, więc trochę problemów z ruszaniem powinno zniknąć
A moja magdalena, na używanych zimóweczkach śmigęła dziś obok innych pojazdów i jako jedyna pokonała 30cm warstwę śniegu, która przez weekend uzbierała się przy moim miejscu pracy. Koszt inwestycji 340PLN, widok durnej miny mojego ojca (który podobnie jak kolega Thor twierdzi że zimowe gumy są w naszym klimacie zbędnym luksusem) BEZCENNY!!! HALO!!! Jak jest lód, to dobry Boże nie pomoże, ale poniżej 5stopni na plusie opony letnie stają się twarde jak kamień i zupełnie tracą przyczepność. To nie jest głupi wymysł jajogłowych od marketingu, którzy kombinują co by nam tu jeszcze wcisnąć, tylko ewolucja! To naprawdę działa. Co do wyjazdu, to określimy się do końca tygodnia, bo musimy przeanalizować wszystkie grafiki. Pozdrawiam i nie bać się zimy, tylko jazda na 10 terminal i ćwiczyć kontrolowane uślizgi, mechanizmy w aucie się nie zużywają tak jak na suchym, a może się kiedyś przydać! Jak dla mnie jest extra, fajnie się jeździ w zimę. Pozdrowionka dla wszystkich
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
He he blaszak toster01 się pojawił, no patrzcie patrzcie
Kombinujcie z wyjazdem, trzeba w troszkę więcej aut się wybrać niż tylko 2 (słownie DWA)
Rafał, a no nie ma, ale w sumie jest kilka parkingów teraz pod różnymi markecikami
Co wyjadę z parkingu z ładnie przygotowanego miejsca to zaraz się ktoś pakuje
, dlaczego ja się tak ładnie nie mogę wcisnąć ? 

Rafał, a no nie ma, ale w sumie jest kilka parkingów teraz pod różnymi markecikami
Co wyjadę z parkingu z ładnie przygotowanego miejsca to zaraz się ktoś pakuje

THOR napisał(a):Co wyjadę z parkingu z ładnie przygotowanego miejsca to zaraz się ktoś pakuje , dlaczego ja się tak ładnie nie mogę wcisnąć ?
No ja przed wyjazdem to 5 min nogą rozgarniam śnieg żeby się nie powiesić
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
Ja nawet sobie łopatą szykuję, chodzi mi o to, że jak wyszykuję sobie, żeby tam ponownie wrócić to jakiś sęp zawsze się znajdzie 
No ja miałem dziś szczęście i wracając po godzinie moje miejsce było dalej puste
normalnie byłem w szoku.
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
No to miałeś fart
Tak przy okazji ktoś dziś może kierował się na Wyszogród ?
Tak przy okazji ktoś dziś może kierował się na Wyszogród ?
Co do parkingów, to nawet ten przy caritasie jest exta (przy zakładzie wulkanizacyjnym). Nie polecam tych przy sklepach, gdy są one otwarte, bo ja bym ostatnio pod kauflandem wyłapał, tylko że miałem farta, bo to znajomy był
. Idealny jest ten przy bramie dziesiątce na kombinacie w weekendy, albo wieczorami, bo w dzień dużo tirów tam stoi. Zobaczymy jak z tym wyjazdem będzie? Ja bym się przejechał, ale jeszcze to trzeba zaplanować z małżonką, a ona się obraziła, bo jej kandydata cofnęli
. Co do szykowania miejsc, to w końcu wyszykujesz wszystkie i będzie Ci wszystko jedno
, a sąsiedzi będą wdzięczne i może w przypływie hormonów szczęścia ktoś Ci znów migacze opitoli
ZIMA JEST FAJNA!!! Dziś rodzinka mało nie padłą na zawał z przerażenia, jak między ich i czyimś autem się składałem na dwa pełnym driftem pod auchanem hehe. ZIMA JEST FAJNA!!! Pozdrawiam

Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Daj Eli
ode mnie i powiedz, że pojedzie ze mną i od razu się odfocha 
Nieźle, 2,5 metra sopel 
cegiello napisał(a):ile lizania
Skoro lubisz, nie żałuj sobie

Weź do domu, co by sobie ludzie za dużo nie pomyśleli i szalej wtedy do woli