WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Ki_niunia to powiedz skąd cie odebrać ktoś na pewno podjedzie, przywiezie odwiezie. Full service. Lulu to już chyba bylo ostatnio ustalone na bemowo. Ja mam ambitny plan odkopać speeda i wyprowadzić go na spacer w końcu.
ex MSP
Ja podjadę komunikacją miejską bo zaliczyłem poślizg niekontrolowany wskutek czego furmanka trochę oberwała i jutro zgłaszam szkodę do PZU. Siwy potrzebować będę podkładki które nie wytrzymały tej kraksy.
-
Arkadius 73
pinky no niestety nie będę na Waszym spocie- dzisiaj mnie wypisują ze szpitala (na Nowogrodzkiej) i będę kierowała się w stronę domku, ale dziękuję za szczere chęci
Pozdrawiam Kinga
Pozdrawiam Kinga
WOLNOŚĆ TO NIE CEL, LECZ SZANSA BY SPEŁNIĆ NAJSKRYTSZE MARZENIA 
- Od: 26 paź 2008, 09:12
- Auto: 323F BA 1.5 '98
Ki_niunia napisał(a):niestety nie będę na Waszym spocie- dzisiaj mnie wypisują ze szpitala (na Nowogrodzkiej)
To poproś by Cie wypisali koło 18
ja dziś raczej nie dam rady, sesja się zbliża 
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
mcmorik napisał(a):groMacku a gdzie byliscie na pizzy
Zostalismy w CH Bemowo na Pizzy Hut
-
Szalotka
witam wszystkich serdecznie
pisze do wszystkich kolegów i koleżanek z forum ponieważ mam wielką prośbę
potrzebuje zmienić pracę choćby z tego powodu iż nie mogę być z wami we wtorki (choć to jest akurat dziwny powód-ale zawsze powód) ale tak całkiem poważnie to szukam pracy nie koniecznie w moim zawodzie tylko pracy gdzie można rozsądna kasę zarobić i godnie pracować i być normalnie traktowanym pracownikiem
jeżeli ktoś będzie w stanie mi Pomóc lub będzie coś słyszał o pracy to moje cv można znaleźć pod adresem:
https://www.profeo.pl/kamil-szpak
z góry wszystkim dziękuję za pomoc
pozdrawiam
pisze do wszystkich kolegów i koleżanek z forum ponieważ mam wielką prośbę
potrzebuje zmienić pracę choćby z tego powodu iż nie mogę być z wami we wtorki (choć to jest akurat dziwny powód-ale zawsze powód) ale tak całkiem poważnie to szukam pracy nie koniecznie w moim zawodzie tylko pracy gdzie można rozsądna kasę zarobić i godnie pracować i być normalnie traktowanym pracownikiem
jeżeli ktoś będzie w stanie mi Pomóc lub będzie coś słyszał o pracy to moje cv można znaleźć pod adresem:
https://www.profeo.pl/kamil-szpak
z góry wszystkim dziękuję za pomoc
pozdrawiam
- Od: 23 mar 2009, 01:13
- Auto: mazda 6 2.0 benzyna
Mcmorik ja jestem w trakcie rozmów z Prezesurą i dam znać bo trochę przetasowań etatowych u nas było.Rozumiem , że jesteś mobilny i nie straszne Ci są wyjazdy.Pozdrawiam.
-
Arkadius 73
Arkadius 73 napisał(a):jestem w trakcie rozmów z Prezesurą
Arkadius 73 wszystko się zgadza mobilny itd
- Od: 23 mar 2009, 01:13
- Auto: mazda 6 2.0 benzyna
Jestem dziś w delegacji w Łodzi i mam nadzieję że dziś wróce.Po niedzieli się odezwę.
-
Arkadius 73