PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Jako, że niestety nie udało mi się wyjechać do Włocławka dzisiaj nastał czas określania się na wyjazd na spot do Grudziądza w niedzielę 17.01.2010r.czyli już za tydzień. Mimo zimy, myślę, że warto się zebrać i ruszyć wspólnie gdzieś dalej
Maciek, wiem, że masz szkołę itd, ale może znajdziesz ten jeden dzień aby się wyrwać, podobnie Kulun, no i zaraz zaatakuję tego wiecznie zalepiającego tostera
Tu będzie lista i ewentualnie każdy, kto ma zamiar jechać niech skopiuje samą listę i wklei w swoim poście
1. THOR
Maciek, wiem, że masz szkołę itd, ale może znajdziesz ten jeden dzień aby się wyrwać, podobnie Kulun, no i zaraz zaatakuję tego wiecznie zalepiającego tostera
Tu będzie lista i ewentualnie każdy, kto ma zamiar jechać niech skopiuje samą listę i wklei w swoim poście
1. THOR
Chciałbym jechać ale mam 3 egzaminy jednego dnia w poniedziałek nastepny
.
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Ok, zapytać nie zaszkodziło 
Tak tak tak proszę o więcej 

ja w oknie z Michała się śmiałem, że chce saperki ode mnie, a teraz sama by mi się przydała :/ jedyne miejsce parkingowe przy głównej ulicy osiedlowej było wolne to z trudem się zaparkowałem. Jeśli przejedzie tam jakiś pług to mnie przysypie :/ leżę i kwiczę :/
- Od: 6 lip 2009, 22:24
- Auto: Honda Civic VII gen.
Właśnie przejeżdżałem przez miasto pługi chodzą a i owszem ale to nic nie daje robią robotę głupiego po
30 min jest to co było wszędzie kupa śniegu drogi białe pozasypywane o bocznych uliczkach nawet lepiej nie mówić. Normanie MASAKRA.
30 min jest to co było wszędzie kupa śniegu drogi białe pozasypywane o bocznych uliczkach nawet lepiej nie mówić. Normanie MASAKRA.
Kera
Rafał śmiej się śmiej, dziś ładny praktyczny szpadelek sobie kupiłem i nie będę musiał nogami śniegu odgarniać, tak jak już dziś było
Krzychu jak tak będzie do rana sypać to chyba z półtorej godziny wcześniej do pracy się wybiorę

Krzychu jak tak będzie do rana sypać to chyba z półtorej godziny wcześniej do pracy się wybiorę
Ja dziś skrobałem samochód żeby zerwać skorupe z lodu. Z szybami poszło jakoś sprawnie ( 30 minut roboty) ale lusterka trzeba było polać ciepłą wodą. Na nic się zdał odmrażacz do szyb, lepiej go wylać i tuż przed wyjsciem nalać ciepłej wody
. A obok Michała samochodu stoi jakiś cicho ciemny typ i kradnie mu śnieg z szyby 

- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
maciekpodole napisał(a):A obok Michała samochodu stoi jakiś cicho ciemny typ i kradnie mu śnieg z szyby
To ja

O to chodzi, trzeba autko i okolice odśnieżyć, ładnie w nim nagrzać i spokojnie się doczłapać do pracki 
Kulun szkoda, ale jak nie teraz to innym razem 
Życie jest brutalne