Pada śnieg, he
Sokool kłamiesz! Mówiłeś że masz wielosezonowe 
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Byłem właśnie szwagra holować i gdyby nie zimówki to bym z miejsca nie ruszył, a tak nie było żadnego problemu... muszę pochwalić moje zimowe obuwie na autku 
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Sokool moje są też wielosezonowe z tego co jest w necie i co mówił koleś od którego kupowałem KL'a i też nie mam oznaczeń M+S, a na śniegu sobie radzą w dechę 
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Ogólnie jak nie ma lameli to mamy typowo letnie gumy
Jakbyśmy Sokoola nie uświadomili, że nie ma M+S to pewnie teraz jeździłoby mu się lepiej

Jakbyśmy Sokoola nie uświadomili, że nie ma M+S to pewnie teraz jeździłoby mu się lepiej
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
No ja na letnich miałem apokalipsę, ruszenie ze skrzyżowania to było mission impossible... Mimo, że bieżnik bdb to i tak była lipa – pewnie przez szerokość – 255/40/R17. Teraz mam zimowe 205/55/R16 i jest bajka
EDIT [17.26]:
Tak wygląda dzisiaj Piła:
Na fotkach tego nie widać, ale jadąc w "koleinach", które są ciut wyjeżdżone to haczyłem zderzakiem o to co na środku, pierwszy raz w życiu tyle śniegu widziałem
A według prognozy jutro ma być 3* tyle
EDIT [17.26]:
Tak wygląda dzisiaj Piła:

Na fotkach tego nie widać, ale jadąc w "koleinach", które są ciut wyjeżdżone to haczyłem zderzakiem o to co na środku, pierwszy raz w życiu tyle śniegu widziałem

A według prognozy jutro ma być 3* tyle
f*ck
Dodam też coś od siebie:
Balkon na drugim piętrze ( na poddaszu )

Balkon na drugim piętrze ( na poddaszu )

Ja sie przebiłem do domu przez zaspy. Masakra. Przesypywało mi sie przez maskę... Nabiło się pod maskę aż do samego silnika. Zrzuciło pasek wielorowkowy i straciłem wspomaganie. Zwolniłem przed zakrętem i sie zakopałem
Ale na szczęscie te pół metra odkopałem i jakos poszło... Ale silnik mi sie prawie zagotowal juz bez obiegu...

Ford Sierra 2,9 24v 4x4 Cosworth BOA :) Ta ze śmiercionośnym napędem... ~200 koni, v6, rwd, spalanie 10l lpg, lans, czego chcieć więcej? :D
- Od: 12 kwi 2008, 21:16
- Auto: -Sierra mk2 2.0 dohc –>2,9 24v6 4x4
-Sierra mk2 2.0 dohc
-Sierra mk1 85r. 2.0 ohc – Coupe GT :D
ADHD, wytłumacz nam po co Tobie tyle śniegu na balkonie

wczoraj ok.18-19 Niemiecka autostrada A9 pod Berlinem
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xW7F12YiPxo&hl=pl_PL&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xW7F12YiPxo&hl=pl_PL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xW7F12YiPxo&hl=pl_PL&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xW7F12YiPxo&hl=pl_PL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Dziś spod domu ledwo co wyjechałem....
GFa właściwie się zakopała a H-1/T4 słabiutko dają radę
Mamy fajnie bo sąsiad posiada ciężki sprzęt
więc zaraz na ulicy będzie góra 10cm puchu. Teraz jest wąwóz
Idę działać ;>

o żesz w mordkę
gdzie wy mieszkacie
u mnie nad Bugiem ledwo co poprószyło i troszkę deszczem posrało, a ogólnie to nawet w tym roku jeszcze garażu nie odkopywałem tylko spokojnie wyjeżdżam