masz identyczna navi jak ja, a ja niedlugo sie bede bawic tym... w sumie juz zaczalem ale kamera zdechla:/ co do aux to to jest wejscie audio a nie video,
Dzięki hipek
www.mazdaspeed.pl
masz identyczna navi jak ja, a ja niedlugo sie bede bawic tym... w sumie juz zaczalem ale kamera zdechla:/ co do aux to to jest wejscie audio a nie video,
PLaster napisał(a):ciąg dalszy licytacji pytajnik
Maciej Loret napisał(a):Tu na pewno byśmy się dogadali, tylko Ty się z lekka zaparłeś...
katoda napisał(a):krzych, dzięki piękne.
Miacho napisał(a):Na razie walczę z ERG smutny
krzych napisał(a):2. Zbedne pierdoly. Mi odpowiada oryginalna aranzacja. Linuxa tez mozna konfigurowac na 11 miliardow sposobow i co? Skutek jest taki, ze ludzie sie go boja, a Ci co go znaja, uzywaja defaultowej konfiguracji (jednej z dwoch/trzech).
krzych napisał(a):4. Zbedne. Nigdy procz jednego razu w lesie nie uzylem, a to w lesie tez dla zabawy bylo.
krzych napisał(a):5. Yy? W czym? Bo chyba tylko w mapach by sie przydalo, ale tu juz rozmawialismy o aktualnosci/nieaktualnosci. Ludzie z AM czy Garniaka sami sobie radza, bez moich zgloszen.
krzych napisał(a):6. Yyy? To chyba tylko POI? Znow to samo.
krzych napisał(a):8. Bardziej zmartwi mnie wybita szyba czy brak samochodu... a ubezpieczyciel zwroci, bo mam zapisane w polisie. Przenosnej nie zwroci... +5% dla mnie, zapomnialem o tym minusie dla handhelda.
krzych napisał(a):9+10. I zupelnie zbedna dla wbudowanej.
krzych napisał(a):Miacho napisał(a):Na razie walczę z ERG smutny
Co to ERG?
Maciej Loret napisał(a):DarekFoto: http://www.darekfoto.pl/am/automapa60/
Maciej Loret napisał(a):Nie pisałem o grzybach, choć znam jednego, który dzięki temu odnalazł w lesie swoje auto... usmiech
Myślałem o normalnym zwiedzaniu nieznanego miasta...
Maciej Loret napisał(a):Choć jeśli przysięgniesz na swoją Mazdę, że nigdy nie zmieniałeś systemu w swoim PC, to Ci zaliczę... usmiech
Maciej Loret napisał(a):A co? Google zamknęli?
Co to ERG?
Miacho mial w tym swoj wielki udzial rowniez, dzieki i dla niego
Miacho napisał(a):Trzeba teraz rozwiązać temat kamerki cofania...
bartsun napisał(a):niedlugo sie bede bawic tym... w sumie juz zaczalem ale kamera zdechla:/
krzych napisał(a):Miacho napisał(a):Trzeba teraz rozwiązać temat kamerki cofania...bartsun napisał(a):niedlugo sie bede bawic tym... w sumie juz zaczalem ale kamera zdechla:/
Wymienili na gwarancji? Ja poki co jestem uziemiony choroba, wiec nadal soft robie, ale niebawem kolejne kroki hardwareowe, bo juz rozwiazalem sprawe dysku i jego amortyzacji w trakcie jazdy – nie bedzie go wcale(sdhc). Pozostaje mi podpiac sie do monitora (i tu troche licze na Was lub siebie za czas jakis) oraz sterowania (joy? pad? podczerwien/pilot?). Touchscreen wchodzi w gre tylko jesli monitor navi uda sie podpiac, ale i to nie bardzo wiem jak dokladnie ugryzc (folia + okablowanie – nigdy z tym stycznosci nie mialem, ale wiem, ze byli tacy co podpinali w taki sposob pod linuchem i smigalo slicznie).
PS. Poniewaz wiekszosc milczy na ten temat, rzucam dwa ciekawe hasla:
http://sourceforge.net/apps/mediawiki/navipowm/
http://www.navit-project.org/
Mapy OSM (OpenSource Maps) zawieraja np. swiezo oddane wiadukty w Warszawie, co pewne osobniki ucieszy
PS. Wiecej nawet – trasa torunska, przebudowa dla obwodnicy – uwzgledniono juz to co zostalo oddane jakies pare (dwa, trzy?) miesiecy temu, czyli przesuniecie jednego pasa wzgledem drugiego i "przelot" gora, jak tez (o zgrozo), petle dla mostu polnocnego ktorego jeszcze nie ma.... konczaca sie w "polach"
bartsun napisał(a):no i ta pogoda,...
bartsun napisał(a):pozytywna wiadomosc w tym roku to kontrakt ktory zaproponowala mi firma
Leo37 napisał(a):zmywacz do gaźników – rewelka – zawór jak nowy
Leo37 napisał(a):A jak się ociepli wracam do navi.
krabdul napisał(a):Niby temat o nawigacjach ale więcej ostatnio o EGR język ale zaryzykuje...
krabdul napisał(a):Mam ori nawigacje i generalnie potrzebna jest mi ona do niczego a widzę, że na allegro ludzie wystawiają komplet za 1500-2500 ale nie widziałem by ktoś licytował.
Czy kojarzycie może w jakich realnych cenach można zbyć ten bajer? i czy dużo jest zabawy w demontażu okablowania między DVD a wyświetlaczem? No i gdzie znajduje się odbiornik GPS?
krabdul napisał(a):...a może jest już dostępna mapa na wschód od Odry
Maciej Loret napisał(a):Nie.
krzych napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Nie.
?
Kto Ci powiedzial ze kolega ma przedlifta?
krabdul napisał(a):Ok profil poprawiłem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje