BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
zbiorka 18:30 pod tesco – tylko punktualnie!! Jakby sie cos zmienilo to bede informowac na forum. Musze tez przygotowac sprzedawce na to, ze przyjedzie taka zgraja – mam nadzieje, ze sie nie bedzie dygal, ze chce go jakas mafia napasc 
dzieki za koszyka zwalowo bylo szkoda ze tylu nas bylo ze musielismy grac na zmiany ale nic liczy sie frekfencja ;p
co do jutra 28 w pracy takze odpadam
co do jutra 28 w pracy takze odpadam
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Nie będziecie na mnie krzywo patrzeć jak przyjadę Golfem

Było Mazda 323 BG 1.6 16v, Mazda Mx-3 1.8 V6, Mazda 323f bg 1.8 GT, Mazda 323f BA 1.5 16v, Mazda 323f BA 2.0 V6, 323f Bj 2.0 DiTD
Jest Mercedes Clk W208 2.3 Kompressor
Będzie Mx-5 dla mnie lub Mazda 6 dla rodziny :)
Jest Mercedes Clk W208 2.3 Kompressor
Będzie Mx-5 dla mnie lub Mazda 6 dla rodziny :)
Fiveopac szczerze daliśmy Ci dzisiaj chociaż w 21 wygrać
Artmanbdg jak czerwona mx3 na klubowych to pewnie moja była
Artmanbdg jak czerwona mx3 na klubowych to pewnie moja była
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
witam Ja niestety jeszcze nie dotre na spot:/ jestem umowiony do mechaniola wywalila przednia guma łączniki stabilizatora itp:/nastepnym razem 
- Od: 5 sty 2010, 21:18
- Auto: Mazda 3 BK
1.6 Y6
Poprzednio:
Mazda MX-6
2.5v6 4WS
montanka dzięki 
loockas wejdziemy taką zgrają, damy mu 500zł za auto i wyjeżdżamy 
mily200, czemu się wczoraj nie salowałeś z nami? 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Suloo jest takie fajne coś zwane odmrażaczem do zamków, które kosztuje 4 złote, a może życie uratować
od tygodnia noszę go w torebce 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
montanka napisał(a):...od tygodnia noszę go w torebce
Suloo, ja myślę, że taki odmrażacz powinien stać się seryjnym wyposażeniem także Twojej torebki
Zmieniając temat – mój protegowany mi tu melduje posłusznie, że dziś taki jeden gentleman obchodzi 34 urodziny
...i nawet na balety nie zaprosił! Poniżej fotka, jakby ktoś jeszcze leszcza nie poznał: