WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
A nie mozna sobie odpuscic Kojot-Garage w ten wtorek
Ostatnio tam bylo w wigilie czyli calkiem nie dawno 
-
Szalotka
Witam Mazdowiczów w Nowym Roku i życzę Wszystkim, aby ten rok był dla kazdego z Was wyjątkowy i niezapomniany.
Jestem "nowy" i b.chetnie spotkałbym sie z Wami na takim "mini-zlocie".
W W-wie mieszkam i pracuję od niedawna i optowałbym za spotkaniem w okolicach Bemowa/Woli (Kobyłki i Kojot-Garażu nie znam jeszcze). Zresztą mój przedmówca również jest z "tych okolic" i pewnie wolałby spotkanie na Bemowie. Jeżeli "Moderatorzy" nie przesądzili jeszcze o miejscu, to moze przychylą się do mojej prośby i wybiorą okolice Bemowa.
Dzięki, pozdrawiam i do zobaczenia...
Jestem "nowy" i b.chetnie spotkałbym sie z Wami na takim "mini-zlocie".
W W-wie mieszkam i pracuję od niedawna i optowałbym za spotkaniem w okolicach Bemowa/Woli (Kobyłki i Kojot-Garażu nie znam jeszcze). Zresztą mój przedmówca również jest z "tych okolic" i pewnie wolałby spotkanie na Bemowie. Jeżeli "Moderatorzy" nie przesądzili jeszcze o miejscu, to moze przychylą się do mojej prośby i wybiorą okolice Bemowa.
Dzięki, pozdrawiam i do zobaczenia...
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Witaj Luker81 Zapraszamy na mini spoty!
Moderatorzy akurat nie mają wpływu na wybór miejsca, to nie my ustalamy ostatecznie miejsce tylko "Opiekun Regionu" i jego Elfy
(chyba ze zaśpi to sami w wtorek sie dogadujemy)
, my wszyscy tylko przedstawiamy swoje propozycje 
Moderatorzy akurat nie mają wpływu na wybór miejsca, to nie my ustalamy ostatecznie miejsce tylko "Opiekun Regionu" i jego Elfy
gromaciek napisał(a):A nie mozna sobie odpuscic Kojot-Garage w ten wtorek
Luker81 napisał(a):optowałbym za spotkaniem w okolicach Bemowa/Woli
Arkadius 73 napisał(a):Jestem za Bemowem
a co wy tak za tym Bemowem??
osobiście nie mam nic przeciwko, ale jak zostało wcześniej ustalone, że pierwszy wtorek miesiąca je w Kobyłce to ja bym się nie wyłamywał
Luker81 napisał(a):Jeżeli "Moderatorzy" nie przesądzili jeszcze o miejscu, to moze przychylą się do mojej prośby i wybiorą okolice Bemowa.
przesądzili i w temacie jest podane miejsce spotu
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Ja też nie zmieniałbym już tego "owianego legendami" miejsca, a z Tomkiem ja się z kontaktuje. Kolego Luker81 jak będziesz miał problemy z trafieniem to możesz pojechać za mną, ja startuje z Żoliborza przez Bródna i inne wsie do Kobyłki.
Edit:
Tomek wydzwoniony i świadomy naszej wizyty
Edit:
Tomek wydzwoniony i świadomy naszej wizyty
ex MSP
Luker81 grasz coś w piłkę? Może dołączysz do naszej drużyny?
Postaram się jutro być u Kojota.
Postaram się jutro być u Kojota.
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Dzięki za miłe przyjecie – póki co jeszcze "wirtualne".
Jeżeli nic nagłego jutro się nie wydarzy, to przyjadę do Kojota (domyslam się, że to jakis klub/pub). Co do piłeczki...chętnie bym pograł, zwłaszcza, ze moje noworoczne postanowienie, to troszkę zrzucić z siebie kg.
Jeżeli nic nagłego jutro się nie wydarzy, to przyjadę do Kojota (domyslam się, że to jakis klub/pub). Co do piłeczki...chętnie bym pograł, zwłaszcza, ze moje noworoczne postanowienie, to troszkę zrzucić z siebie kg.
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
pinky napisał(a):ja startuje z Żoliborza przez Bródna...
a przypadkiem zahaczyłbyś o mnie?
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW
A do której godziny mniej więcej będziecie się spocić u Kojota? Bo pracuję do 21 ej...ale może o 20 ej się urwę
Z pracy mam blisko![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Z pracy mam blisko
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wysłane z poczty w Radzyminie
dzięki za spota
dzięki Pinky za podwózkę "budką telefoniczną na kołach"
dzięki Pinky za podwózkę "budką telefoniczną na kołach"
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW