dzisiaj przespalem temat wymiany gazet i mialem skrobanke..tzn. skrobanko
ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
dokladnie!!
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
No dobra to zaraz pójdę powkładać gazety pod wycieraczki. Miałam dzisiaj fajna akcję z wlewem, kiedy pojechałam na stację i za nic w świecie nie mogłam go otworzyć.Dobrze że mam odmrażacz do szyb. Popryskałam, odczekałam i w końcu puściło 
WOLNOŚĆ TO NIE CEL, LECZ SZANSA BY SPEŁNIĆ NAJSKRYTSZE MARZENIA 
- Od: 26 paź 2008, 09:12
- Auto: 323F BA 1.5 '98
ja dzisiaj na 3 godz. auto z garażu wystawiłem.., ok 18ej
i ok. 21ej już nie mogłem do niego wejś.. a o zamarzaniu szyb od środka to juz nie mówie .., masakra..
,
ale jutro zmarzniemy..
pod tym Tesco 

ale jutro zmarzniemy..

Ostatnio edytowano 4 sty 2010, 22:10 przez andree, łącznie edytowano 1 raz
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
ja ostatnio nie moglem dostac sie do samochodu bo uszczelki przymarzly, ale kupilem jakis specyfik, posmarowalem i problem z glowy.Ale gazetki szczerze polecam
Moze tez kup cos do uszczelek i psiknij w okienko od wlewu, albo dam CI jutro na spociku. Ewentualnie jakis kremik (na pewno masz tego w domu pelno;) )
Moze tez kup cos do uszczelek i psiknij w okienko od wlewu, albo dam CI jutro na spociku. Ewentualnie jakis kremik (na pewno masz tego w domu pelno;) )
umcyk
kremików mi faktycznie nie brakuje, dziękuję za porady
Niestety jutro mnie na spociku nie bedzie
pojutrze muszę raniutko być w stolicy wypoczęta więc jutro jak grzeczne dziecię wcześnie kładę się spać
Akcja gazeta zakończona, założyłam tez taki ochraniacz na przednia szybę zobaczymy co będzie rano
kremików mi faktycznie nie brakuje, dziękuję za porady
Niestety jutro mnie na spociku nie bedzie
Akcja gazeta zakończona, założyłam tez taki ochraniacz na przednia szybę zobaczymy co będzie rano
sorki, że tak późno. Byłem w TESCO na wieczór i akurat gościu miejscówkę odśnieżał ciągniczkiem, tylko, że się nie przyłożył bo pozostawiał garby ze śniegu
, może jutro ich nie będzie. A tak po za tym ja się dobrze ślizgnie, to się dobrze bokiem jedzie
dobrej nocki 
czuje na gardle nóż, w lusterku widzę kurz, TAM GDZIE IDĘ NIE OBRONI MNIE ANIOŁ STRÓŻ
- Od: 30 wrz 2009, 18:58
- Auto: mazda 323 f 1.5 dohc BA,
626 1.8 dohc GE black matte
Co do kolejnych spotow to moze grupowo skoczyc w jakis dzien a na Fale? Zrobilibysmy odmiane od stania na zewnatrz, a tam poza plywaniem jest kilka atrakcji dla "odpoczywaczy".
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
strOOs napisał(a):Co do kolejnych spotow to moze grupowo skoczyc w jakis dzien a na Fale? Zrobilibysmy odmiane od stania na zewnatrz, a tam poza plywaniem jest kilka atrakcji dla "odpoczywaczy".
czy sa jakies znizki jako grupowe wejsce???
dzis pod tesco nie wiem czy dotre... ale sie postaram xD
Bartg wez to raydjko na spot bo chciałbym obejzeć xD (jezeli bede)
- Od: 15 lip 2008, 17:57
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V 96r
Ki_niunia gazetki dobra sprawa
też polecam.
strOOs dobry pomysł na jakiegoś spota, do sauny chętnie
albo powylegiwać się w jacuzzi
ja nie wiem, czy dziś będę, bo mam zajęcia, także może uda mi się podjechać
strOOs dobry pomysł na jakiegoś spota, do sauny chętnie
ja nie wiem, czy dziś będę, bo mam zajęcia, także może uda mi się podjechać
-
Ania_TM
dzis pod tesco nie wiem czy dotre... ale sie postaram xD
Bartg wez to raydjko na spot bo chciałbym obejzeć xD (jezeli bede)
Oki doki wezmę
Widzewianka_TM napisał(a):do sauny chętnie
Jeżeli chodzi o sauny na fali to ja odpadam bo tam obowiązuje strój Adama i Ewy
Ki_niunia napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):do sauny chętnie
Jeżeli chodzi o sauny na fali to ja odpadam bo tam obowiązuje strój Adama i Ewyz jacuzzi jest dokładnie to samo wszyscy razem jak ich Pan Bóg stworzył.
eeee.. lipa.. to może Wodny Raj na Teofilowie?
z Kingą w wakacje tam chodziłyśmy
-
Ania_TM
Gryzzly napisał(a):A może Basen na WSInfo. Fajny basen, jest zjezdzalnia, jacuzzi i sauny
jestem za xD
- Od: 15 lip 2008, 17:57
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V 96r
cos sie zmienilo a propos dzisiejszego spota?
ja zaraz wyjezdzam i moge sie troche spoznic. Jakby sie plany zmienily to prosze o tel: 605-607-502. dzieki i do zobaczenia
ja zaraz wyjezdzam i moge sie troche spoznic. Jakby sie plany zmienily to prosze o tel: 605-607-502. dzieki i do zobaczenia
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!