Tutaj się witamy
.... no i jestem i witam serdecznie.
Niniejszym rozpoczynam moje poszukiwania 323F
pozdrawiam serdecznie,
Piotr
Niniejszym rozpoczynam moje poszukiwania 323F
pozdrawiam serdecznie,
Piotr
-
soturi
Witam serdecznie
Mieszkam w Szkocji i właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem nowej Mazdy 6 Tamura
(odebrana wczoraj) .
Ostatnie miejsce zamieszkania to Kraków – szcególnie pozdrawiam użytkowników z tego miasta
Forum czytam juz od dawna – wygooglowałem je gdy podejmowałem decyzję o wyborze auta. Długo nie mogłem się zdecydować czy wybrac Nowa Mazdę 3 Sport czy 6, ale wybrałem większe auto, kosztem bajeranckiego wyposażenia w 3.
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich forumowiczów.
Dariusz
Mieszkam w Szkocji i właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem nowej Mazdy 6 Tamura
Ostatnie miejsce zamieszkania to Kraków – szcególnie pozdrawiam użytkowników z tego miasta
Forum czytam juz od dawna – wygooglowałem je gdy podejmowałem decyzję o wyborze auta. Długo nie mogłem się zdecydować czy wybrac Nowa Mazdę 3 Sport czy 6, ale wybrałem większe auto, kosztem bajeranckiego wyposażenia w 3.
Dariusz
Gratulujemy, witamy serdecznie i wszystkiego dobrego 
Witam wszystkich miłosników
od roku posiadam Mazde B2600 z całym zestawem zimowym
auta uzywam do pracy i wożenia psiaków
od roku posiadam Mazde B2600 z całym zestawem zimowym
auta uzywam do pracy i wożenia psiaków
-
drabster
Witam serdecznie wszystkich, chcę kupić na dojazdy do pracy mazdę 626 94-96, jako drugie auto coby się komfortowo toczyć.
-
Seweryn1977
Witam. Oczywiście z google przy okazji problemów z brakiem instrukcji w języku polskim, mazdą 323 jeżdżę od 2 miesięcy.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
-
Bear11
Witam wszystkich forumowiczów!
Przyznam, że forum jest w jak najlepszym porządku, moderatorzy widzę, że nie wywyższają się przed mniej oczytanymi (co rzadko spotkać na wielu forach...), userzy są przyjaźnie nastawieni więc...
... jako posiadacz Mazdy nie mogłem sobie odmówić rejestracji na Tym forum.
Pozdrawiam
Przyznam, że forum jest w jak najlepszym porządku, moderatorzy widzę, że nie wywyższają się przed mniej oczytanymi (co rzadko spotkać na wielu forach...), userzy są przyjaźnie nastawieni więc...
... jako posiadacz Mazdy nie mogłem sobie odmówić rejestracji na Tym forum.
Pozdrawiam
- Od: 4 sie 2009, 23:06
- Auto: Mazda6 GG/GY 2.3
Witam wszystkich
Niedawno stałem się posiadaczem mazdy 6 sedan 2.0 w benzynce z 2002
Pierwsze wrażenia pozytywne ale i jej nie ominęły typowe bolączki M6 czyli wyświetlacz, mata pasażera i ściąganie w prawo
Póki co więcej niedoróbek nie zauważyłem.
Na początek pewnie Was trochę pomęczę bo nie wszystkiego dowiedziałem się z parodniowej lektury forum ale z czasem może sam zacznę służyć dobrą radą
Pozdrawiam, Artek – na innych forach abdul ale tu mnie ktoś uprzedził
Niedawno stałem się posiadaczem mazdy 6 sedan 2.0 w benzynce z 2002
Pierwsze wrażenia pozytywne ale i jej nie ominęły typowe bolączki M6 czyli wyświetlacz, mata pasażera i ściąganie w prawo
Na początek pewnie Was trochę pomęczę bo nie wszystkiego dowiedziałem się z parodniowej lektury forum ale z czasem może sam zacznę służyć dobrą radą
Pozdrawiam, Artek – na innych forach abdul ale tu mnie ktoś uprzedził
Witam Serdecznie,
Jestem szczęśliwym (mam nadzieję
) posiadaczem Mazdy 6, 2005 136KM CD, czytam forum już od jakiegoś czasu co pozwoliło mi się przekonać do marki, chociaż przygodę z moją Madzią zaczynam od wymiany zaworu SCV. Dziękuję wszystkich za wiele pomocnych informacji zawartych na forum.
Pozdrawiam,
Michal
Jestem szczęśliwym (mam nadzieję
Pozdrawiam,
Michal
-
mackom
Witam
Jestem świeżym posiadaczem Mazdy 323 bg 1.6 94r. mam nadzieję, że będzie mi dobrze służyć
O forum dowiedziałem się z Google oczywiście
Pozdrawiam,
Krzysiek
Jestem świeżym posiadaczem Mazdy 323 bg 1.6 94r. mam nadzieję, że będzie mi dobrze służyć
O forum dowiedziałem się z Google oczywiście
Pozdrawiam,
Krzysiek
-
b.krzysiek
Witam,
Od soboty jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami Mazdy MX-5 NA z 1996 roku.
Auto zakupione dzięki nieocenionej pomocy tco_tm, który zgodził się wybrać z nami; pomimo niesprzyjających warunków atmosferycznych; na drugi koniec świata.
Dokonaliśmy tam wymiany – kufer złota za bryłę lodu:
Dziękuję Pawle, za pomoc i poradę. I za pizzę.
Dziękuję również Pytonowi162, za obejrzenie auta, zanim wybraliśmy się na tą krucjatę.
W tej chwili jesteśmy na etapie rejestrowania zagraniczniaka, czyli tam i z powrotem pomiędzy urzędami.
A gdy już można będzie wyjechać na ulice, to chcielibyśmy w końcu pojawić się na jakimś zlocie.
Pozdrawiamy,
Maciek i Renata
Od soboty jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami Mazdy MX-5 NA z 1996 roku.
Auto zakupione dzięki nieocenionej pomocy tco_tm, który zgodził się wybrać z nami; pomimo niesprzyjających warunków atmosferycznych; na drugi koniec świata.
Dokonaliśmy tam wymiany – kufer złota za bryłę lodu:
Dziękuję Pawle, za pomoc i poradę. I za pizzę.
Dziękuję również Pytonowi162, za obejrzenie auta, zanim wybraliśmy się na tą krucjatę.
W tej chwili jesteśmy na etapie rejestrowania zagraniczniaka, czyli tam i z powrotem pomiędzy urzędami.
A gdy już można będzie wyjechać na ulice, to chcielibyśmy w końcu pojawić się na jakimś zlocie.
Pozdrawiamy,
Maciek i Renata
- Od: 30 gru 2009, 04:10
- Auto: NA B6-DOHC '96
Witam wszystkich,
Jestem nowym posiadaczem mazdy 323F 1.8 albo 1.9 w każdym razie pojemność 1840 rok 95'
P o forum dowiedziałem się od kolegi klubowicza Bazyla:D
Pozdrawiam Dawid:)
Jestem nowym posiadaczem mazdy 323F 1.8 albo 1.9 w każdym razie pojemność 1840 rok 95'
Pozdrawiam Dawid:)
-
Zimson
Zimson cześć czołem zapraszam do naszego wątku i na spoty regionalne --> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=83873
krabdul zapraszamy na spotkania regionalne
Każda pierwsza niedziela miesiąca
Zapraszam do udzielania się w wątku krakowskim
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=69682

witam wszystkich forumowiczów ... śledzę tematy i były mi przydatne ..
pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na trasie
pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na trasie
-
tregon