BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Złotniki Kujawskie – japan servis czy jakos tak, przy trasi, między żółtymi barierkami, biały domek z czarnym płotem – kotakt miałem z polecenia (kumpel tam preludę składał) i powiem tylko że koleś zna się na rzeczy, przynajmniej wg. mnie, więcej info i namiary moge dać na gg lub pw.
p.s. – a usterka to rozwalona podstawa filtra oleju, nie przypilnowałem ostatnio mechanikow i chyba mi filtra nie wymienili :/ uszczelka na filtrze była sprasowana – pewnie tylko dokręcili stary filtr :/ przy okazji wymieniłem czujnik ciśnienia bo był lekko luźny i koleś zalał mi silnik castrolem edge 10w60 (bo taki olej tylko uznaje za dobry) – całość, części plus olej i robocizna 350zł – więc chyba nie drogo biorąc pod uwagę cenę oleju
p.s. – a usterka to rozwalona podstawa filtra oleju, nie przypilnowałem ostatnio mechanikow i chyba mi filtra nie wymienili :/ uszczelka na filtrze była sprasowana – pewnie tylko dokręcili stary filtr :/ przy okazji wymieniłem czujnik ciśnienia bo był lekko luźny i koleś zalał mi silnik castrolem edge 10w60 (bo taki olej tylko uznaje za dobry) – całość, części plus olej i robocizna 350zł – więc chyba nie drogo biorąc pod uwagę cenę oleju
Co to za grube dupska? 
Sie wystawił i zrobił fote :p
ADHD w życiu 
ADHD napisał(a):czyżbym miał nakaz te dupska zlikidować
Nie, no skąd
ADHD napisał(a):sorry nie mogłem się powstrzymać
jeżeli jest to zbyt oblesne to można zrobić DEL
Ban
barren napisał(a):Złotniki Kujawskie – japan servis czy jakos tak, przy trasie, między żółtymi barierkami, biały domek z czarnym płotem...
No prosze, jaki ten świat mały
Szczerze mówiąc to mimo że mieszkam w Złotnikach niewiele słyszałem opinii o tym warsztacie
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
ej ten z prawej to przeciez Pit!! 
Szampańskiej zabawy sylwestrowej i do szybkiego zobaczenia na jakimś noworocznym szprocie 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Szczęśliwego nowego roku 
Było Mazda 323 BG 1.6 16v, Mazda Mx-3 1.8 V6, Mazda 323f bg 1.8 GT, Mazda 323f BA 1.5 16v, Mazda 323f BA 2.0 V6, 323f Bj 2.0 DiTD
Jest Mercedes Clk W208 2.3 Kompressor
Będzie Mx-5 dla mnie lub Mazda 6 dla rodziny :)
Najlepsze życzenia Noworoczne od MazdaSpeed Płock 
Wszystkiego najlepszego z okazji Nowego roku od ekipy z Giżycka oraz całej warmi i mazur Szerokości i spotkania na trasie .... i nie tylko
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Najlepszego w Nowym Roku.
BTW:
Jak wróciełm z pospotowych zakupów to niedaleko od miejsca naszego spotkania był zlot BMW i Hondy. BMW nagłośniło cały parking
BTW:
Jak wróciełm z pospotowych zakupów to niedaleko od miejsca naszego spotkania był zlot BMW i Hondy. BMW nagłośniło cały parking

Pozdrawiam
yasko
yasko
Honda była już szybciej niż my
no i Audi też tam było BMW nie widziałem
Było Mazda 323 BG 1.6 16v, Mazda Mx-3 1.8 V6, Mazda 323f bg 1.8 GT, Mazda 323f BA 1.5 16v, Mazda 323f BA 2.0 V6, 323f Bj 2.0 DiTD